• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

naden hamile kalamıyorum

nisa5

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
22
2
6
34
Hatay
merhaba ben yeni üye oldum iki oğlum var bide kız istiyorum ama olmuyo küçük çocuğum 9 yaşında ve hiç korunmadım tedavi sonuç vermeyince geçen ay rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı bende polikistik over var ama çocuk oluşumuna engel değilmiş başkada sorunum yok bir bebiş istiyorum ama olmuyor yok mu benim derdimden anlayan ben şunu kullandım hamile kaldım diyen artık iyice umudumu kaybediyorum lütfen yardımcı olur musunuz

merhaba ben yeni üye oldum iki oğlum var bide kız istiyorum ama olmuyo küçük çocuğum 9 yaşında ve hiç korunmadım tedavi sonuç vermeyince geçen ay rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı bende polikistik over var ama çocuk oluşumuna engel değilmiş başkada sorunum yok bir bebiş istiyorum ama olmuyor yok mu benim derdimden anlayan ben şunu kullandım hamile kaldım diyen artık iyice umudumu kaybediyorum lütfen yardımcı olur musunuz

herşey de bir hayır ve zaman vardır. eğer olmazsa ya zamanı vardır ya da sizin için hayırlı değildir. bu arada adet düzensizliği için soğan suyu iyi diyolar o hem yumurtlamayı hemde adeti düzenliyomuş soğanı kaynatıp suyunu iç tabi içebilirsen tadı biraz kötüdür. bide bala biraz çörek otu ezip karıştır bu da sağlıklı yumurta oluşmasını sağlarmış :34:

Canim merhaba. Gecmis olsun öncelikle. Bi tanidigim 7 yıldır aynı dertten muzdarip olarak. Agnuscaston isimli hapı kullanarak gebe kaldi. Bende 10 aydir her yolu denedim olmadi. O ilaci ictigim ay kaldim. Detayli bilgileri sayfamda paylasmistim. Seni sayfama davet ediyorum. En bastan paylasimlari okursun ama.... açtığım konulardan bulabilirsin. Konumun ismi agnuscaston(hayit hapi) kullanan varmı gibi bi isim... insallah sorununa orda care buluruz

Back