- 7 Aralık 2010
- 403
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar bana bıraz yardım edın bı gırdıgım yere bı daha gıremıyorum bu sıtede ben gogus buyutme amelıyatı olmak ıstıyorum naci celık ten ayın 20 sıne randevu aldım nacı celık veya baska doktora amelıyat olan var mı? lutfeeeeeeeen
:)) Hangimiz acemilik yaşamadık ki :))
Benim tanıdıklarımdan KALEM1981 var Naci Bey'e ameliyat olan. Ama siteyi zor kullandığın için ona ulaşman zor olabilir.
Aşağıdaki linkten Naci Çelik'in ameliyat olduğu kişilere hatta kendisine ulaşabilirsin :))
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-buyutme-f1040/
aaa bende o günü ameliyat olucağım
arkadaslar bana bıraz yardım edın bı gırdıgım yere bı daha gıremıyorum bu sıtede ben gogus buyutme amelıyatı olmak ıstıyorum naci celık ten ayın 20 sıne randevu aldım nacı celık veya baska doktora amelıyat olan var mı? lutfeeeeeeeen
ben 1,5 sene önce aameliyat oldum naci beye ablam da 2 ay önce oldu.. aklına takılan sormak istediklerin olursa memnuniyetle cevaplayabilirimameliyat öncesi,sonrası yaşayacakalrın yapman ve yapmaman gerekenler..şimdiden geçmiş olsun
benim kendimi ameliyat olmamış gibi hissetmem 2-3 haftamı aldı..ameliyattan uyandığımda kendi kendime şaşırdım,ameliyat olduğumu anlayamadım,bizimkiler benimle dalga geçerlerken onlara yarı uyanık yarı uyur bir halde cevap yetiştirmeye çalışıyordu.naci bey bana subfacial yani jkas zarı altı yöntemi uyguladı,hangi hastaya hangi yöntem ve hangi proytez türü uygun ise onu kullanıyor,tek bir tekniği tercih etmiyor.Ben ameliyattan uyandığımda öyle dayanılmaz bir ağrı ile uyanmadım,hatta sızı bile yoktu çok ilginç bir şekilde..o yüzden ben hemen kalkmak istedim ama tabii ki hemşireler 2 saat boyunca kalkmama izin vermediler. ameliyat sonrası kendine dikkat edersen dayanılmaz ağrın acın olmuyor..Kolllarını fazla zorlamamak gerekiyor.ben ameliyatın ertesi günü internete girecek ve kıyafet deneyecek kadar çok iyiyidim,ama kollarımı o lkkadar çok zorladım ki sonrasında ağrım oldu.. İnanan dayanılamayacak,ben ne yaptım denilecek türden ağrın axcın olmuyor,kıyafet giyerken isteğini seçebilmek öyle bir mutlu ediyor ki insanı hayal bile edemezsin.. neleri merak ettiğini sçöylersen daha nmet açıklama m yapabilirim sana..şimdidebn kolay gelsin..umarım sorularının bazıalrına cevap verebilmişimdr.yardımcı olursan cok sevınırım tam olarak eskı hayatına donmen ne kadar zamanalıyor ağrı cok oluyor mu? herseyı amelıyat sonrası yasadıklarını anlatırsan cok memnun olurum ve nacı beyden de bıraz bahsedersen ıyı olur. ılgıne tesekker ederım.
benim kendimi ameliyat olmamış gibi hissetmem 2-3 haftamı aldı..ameliyattan uyandığımda kendi kendime şaşırdım,ameliyat olduğumu anlayamadım,bizimkiler benimle dalga geçerlerken onlara yarı uyanık yarı uyur bir halde cevap yetiştirmeye çalışıyordu.naci bey bana subfacial yani jkas zarı altı yöntemi uyguladı,hangi hastaya hangi yöntem ve hangi proytez türü uygun ise onu kullanıyor,tek bir tekniği tercih etmiyor.Ben ameliyattan uyandığımda öyle dayanılmaz bir ağrı ile uyanmadım,hatta sızı bile yoktu çok ilginç bir şekilde..o yüzden ben hemen kalkmak istedim ama tabii ki hemşireler 2 saat boyunca kalkmama izin vermediler. ameliyat sonrası kendine dikkat edersen dayanılmaz ağrın acın olmuyor..Kolllarını fazla zorlamamak gerekiyor.ben ameliyatın ertesi günü internete girecek ve kıyafet deneyecek kadar çok iyiyidim,ama kollarımı o lkkadar çok zorladım ki sonrasında ağrım oldu.. İnanan dayanılamayacak,ben ne yaptım denilecek türden ağrın axcın olmuyor,kıyafet giyerken isteğini seçebilmek öyle bir mutlu ediyor ki insanı hayal bile edemezsin.. neleri merak ettiğini sçöylersen daha nmet açıklama m yapabilirim sana..şimdidebn kolay gelsin..umarım sorularının bazıalrına cevap verebilmişimdr.
cubuurr
kızlar salı amelıyat oluyorum dua edın hersey yolunda gıtsın son 2 gun
ben 1,5 sene önce aameliyat oldum naci beye ablam da 2 ay önce oldu.. aklına takılan sormak istediklerin olursa memnuniyetle cevaplayabilirimameliyat öncesi,sonrası yaşayacakalrın yapman ve yapmaman gerekenler..şimdiden geçmiş olsun
fiyat konusunu doktorun kendisinden öğrenmek daha sağlıklı olur çünkü ben 1,5 sene önce oldum ameliyatımı ve o ozaman naci bey sadece mentor marka protez kullanıyordu,şu an ise çok farklı protezlerde kullanıyor,bu son zamanlarda çıkan airon gibi protezler ömür boyu kapsüllenmeme ve şekil bozukluğu olmaması gibi değişik garantiler veriyorlarmış,yani fiyat kullanılan proteze ve hastaneye göre farklılık gösteriyor. protez bende kas zarı altına yerleştirilmişti.Ameliyat tekniğini naci bey hastanın vücut yapısına göre değiştirebiliyor,eğr hastanın vücudu kas üstüne uygun ise kas üstü,dual plana uygun ise dual plan veya kas zarı altı uyguluyor..ben 3 dr a mail attim naci bey hasan bey ve baris bey sadece naci beyden yanit geldi. fiyat konusu degisiyor demissin. bana bi fiyat verdi ama cok geldi sanki. bide sen hangi yöntemle oldun. bana tam olarak bilgi verebilir misin hersey hakkinda ucak biletimi aldim yarin istabuldayim bi ön görüsme yapmak istiyorum.
cevabini sabirsizlikla bekliyorum