kızlar salı amelıyat oluyorum dua edın hersey yolunda gıtsın son 2 gun
Cuburum yarın büyük gün yahu geri sayım bitti artık saatler sonra ameliyatta olacaksın uyuyup uyanıp güzel göğüslere kavuşacaksın :) Hayırlı uğurlu olsun şimdiden güzel haberlerle seni burada bekliyor olacağız :)
Canım,Allah gönlüne göre versin inşallah,sorunsuz,agrısız biran önce kurtulursun inşallah.Şimdiden geçmiş olsun.
heyecanla beklıyorum sonuc nasıl olacak dıye ınsallah bende sızler gıbı keyıfle mükemmel göğüslerımden bahsedıcem benı unutmayın arkadaslar enkısa zamanda yazmaya calışırım
Cuburcum burada güzel haberlerini bekliyoruz
cooooooooook opuyrum tesekkur ederımCuburcuk şu an ameliyatta olmalı :) Her şey gönlünce olsun canım :)
cuburcumm...şu an çıkmış olmalısın eminim herşey çok güzel olacak,hadi geçmişler olsun..
Cuburcum burada güzel haberlerini bekliyoruz
haberler guzel copycım cok ıyıyım hastaneden yzıyorum 335cc takıldı ama keske daha buyuk olsaymış dıyorum
anlatamıyorum mutlulugumu tesekkur ederm
ben 1,5 sene önce aameliyat oldum naci beye ablam da 2 ay önce oldu.. aklına takılan sormak istediklerin olursa memnuniyetle cevaplayabilirimameliyat öncesi,sonrası yaşayacakalrın yapman ve yapmaman gerekenler..şimdiden geçmiş olsun
kalem merhaba,
düzenli siteye girme firsatim olmadigimdan daha önce konustuk mu bilmiyorum :) unutkanim da biraz. 18 nisana gün aldim tüm bilmem gerekenleri anlat bana :) ufkumu genislet korkuyorumözelden mailimi yaziyorum sana
öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?