Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar Naci beye burun estetiği olan hastaları burda deneyimlerini paylaşabilir mi ? bende revizyon olmayı düşünüyorum biraz bilgi almak istedim şimdiden teşekkürler:)
Merhaba kızlar Naci beye burun estetiği olan hastaları burda deneyimlerini paylaşabilir mi ? bende revizyon olmayı düşünüyorum biraz bilgi almak istedim şimdiden teşekkürler:)
Ne gubı sorununuz vardı dolgu yaptınız benimki oyuk ve kalkık aynı zamanda cok kalın duruyor burun sırtım eskisine gore dolguyu ben de denedim ama onden beni tatmin etmedı
Ne gubı sorununuz vardı dolgu yaptınız benimki oyuk ve kalkık aynı zamanda cok kalın duruyor burun sırtım eskisine gore dolguyu ben de denedim ama onden beni tatmin etmedı
Benim belli belirsiz bir çöküklük vardı ondan dolayı yamuk duruyordu hafif başlarda çok büyütmüştüm bu sorunu ameliyat psikolojisi sanırım bir kaç doktorla görüşüp karar verin derim ilk ameliyatı kim yaptı