Nabız ritim 52 normal mi? yardım edin lütfen

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
merhaba arkadaşlar ,benim derdim babam ,biliyorsunuz mübarek ramazandayız babam 55 yaşında günde 2 paket sigara içiyor yaklaşık malesef.. ramazana girdiğimizden beri oruç tutuyor ,Allah kabul etsin yanlız bir sorun var dün iş yerinde halsizlik olmuş iş yeri doktoru tansiyon nabız vs ölçen bir aletle değerlerine bakmış nabız çok düşükmüş ,ama doktor makina aldatıyor olabilir demiş,babam makina ile eve geldi önce benimkine baktık 62 çıktı nabız, babamın 51 .. endişelendik annemle ama makina sorunludur dedi, annemde kronometre ile el ile baktı 51 çıktı , iftardan sonra baktık birde 56. araştırmaya çalışıyorum ama detaylı bilgi bulamıyorum babam çok inatçı doktora gitmem de gitmem diyor zaten kendimi bildim bileli 1 kere olsun acil olmadıkça gittiğini hatırlamam:KK43: babam için çok endişeliyim neden nabız ritimi düşüktür ? böyle bir şey yaşayan varmı acaba? :18:

Doktor arkadaşımın dediğine göre kalp atışı fit kişilerde düşük olurmuş. Vücut yağlanıp şişmanlanmaya, damar tıkanmaya başlayınca kalp daha çok çalışırmış ki kanı bütün vücuda yetiştirebilsin. Sporcuların kalp atımı 40-50 lerdeymiş.

Bence hiç sorun yok, tabi ki doktor arkadaşlar daha net bilgi verir.

Son düzenleme:
Doktor arkadaşımın dediğine göre kalp atışı fit kişilerde düşük olurmuş. Vücut yağlanıp şimanlanmaya, damar tıkanmaya başlayınca kalp daha çok çalışırmış ki kanı bütün vücuda yetiştirebilsin.

Bence hiç sorun yok, tabi ki doktor arkadaşlar daha net bilgi verir.

Çok teşekkür ederim öncelikle ilginiz için,ikna edebilsekte doktora götürebilsek keşke birde tersliyor,ama halini görseniz okadar halsizdi ki dün.. çok endişeliyim:105:

Çok teşekkür ederim öncelikle ilginiz için,ikna edebilsekte doktora götürebilsek keşke birde tersliyor,ama halini görseniz okadar halsizdi ki dün.. çok endişeliyim:105:

Tabi ki doktora gitsin o ayrı ama şekeride düşmüş olabilir. Şekeri ölçtünüz mü ?

şekerinde sorun yok onuda iş yerindeki doktor ısarla bakmak istemişte öyle .. belkide var bize yok diyor çok ketundur:KK43: bugün bir gelsin eve yine öyleyse annemle baskı yapcaz gidelim diye

Kimi insanlarda dusuk seyreder. 30'larda olanini bile gordum. 50'ler cok dusuk degil, babanin normali o demek ki.

Kimi insanlarda dusuk seyreder. 30'larda olanini bile gordum. 50'ler cok dusuk degil, babanin normali o demek ki.

yok ramazandan önce 76 dı ..bugünde geldiğinde baktık 49 olmuş inatla gitmiyor, halini görseniz, 10 kişiden dayak yemiş gibi yürürken tutunuyor bir yerlere babamın inadı beni öldürecek! inşallah dediğiniz gibidir teşekkür ederim:13:

Son düzenleme:
yok ramazandan önce 76 dı ..bugünde geldiğinde baktık 49 olmuş inatla gitmiyor, halini görseniz, 10 kişiden dayak yemiş gibi yürürken tutunuyor bir yerlere babamın inadı beni öldürecek! inşallah dediğiniz gibidir teşekkür ederim:13:
Ha yuruyememesi, halsizlik gibi belirtiler varsa o baska. Normali degil demek ki. Normali o olan insanin belirtileri olmaz cunku. Doktora gorunmesi lazim, ama inat ediyorsa ikna ediceksiniz. :)

X