• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

n koltuklara kk ocuklar oturtulmasn

bahçelievler67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
87
0
96
İstanbul
:ecrin_bebek: arkadaşlar bloğumda daha geniş olarak yazdım. küçük çocukların arabaların ön koltuğuna oturtulmaması hakkında. yaz geldi kazalar çoğalmaya başladı. bazı anne babalar her nedense en kıymetli varlıkları küçük çocukları ön koltuklara oturtuyorlar. bu nasıl bir cesarettir. resmen buna cinayet derler. ortalık yan sokaklardan fırlayan motorlar sürat heveslisi kendini bilmezlerle dolu. ve ön koltuklarda çocuklar. trafikte bunun cezası yokmu acaba. hatta böyle görülen arabaları plakasını vatandaş olarak bizler trafiğe bildirebiliriz. gelin sesimizi kk.hanımları olarak bu konuda duyuralım.böyle anne vede babalar sonradan dövüneceklerine bu yanlış hareketten dönüp doğru olanı yapıp çocukları arka koltuklara oturtarak övünsünler. birde küçük çocuğunu direksiyonda kucağında oturtup araba kullanmaya çalışanı bile gördüm. aklınca küçücük çocuğa arabakullanmayı öğretecek. allahım hertürlü cahillikten korusun.umarım bu konuda bana destek verirsiniz. şimdiden desteğinize teşekkür ederim.:emir_bebek:

gecen yolda gıdıyorum yanımdan bır araba gectı ve şok oldum kucuk bır cocugu şöför almıs kucagına arabayı cocuk kullanıyor cocukta 6 yaslarında şöferın ıse ellerı bırakmıs pis pis guluyo ALLAH korusun yanımda kızlarım var tamda ayaklarımın dıbınden gectı boyle ınsanları kınıyorum ve ehlıyetlerının ellerınden alınmasını ıstıyorum

opuyorumnanaktandileğim duyarlılığın için sağolasın kızlarına ve sana geçmiş olsun. daha başka arkadaşlarda yaşadıklarını ve düşüncelerini yazarlarsa çok iyi olacağını sanıyorum. bu insanlar kendi çocuklarına verdikleri zraraın farkında olmadıkları gibi çevredeki insanlarıda tehlikeye atıyorlar ama umurlarında bile değil. tekrar tekrar saol arkadaşım.

o kadar çok hata kusur işleniyorki
bu sadece bi tanesi.
emnıyet kemerı takmayanlar var.
trafıkde karşı tarafın önceligini tanımayanlar var. vs vs
ehlıyet almak bu kadar kolaymı.
yoksa ehlıyet aldım deyıp kurallar hiçe mi sayılıyor onu merak edıyorum

Back