Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.274
- 248
- 40
Benim myom var hamileyim ama rahim icinde değil biri disariya doğru buyuyor ama şuanda büyümüyor sanirim epeydir bakmkyor doktor bi rahatlığı yok. Biri rahimde ama suanad kadar zarari olmadi .hamile kalmak istiyorsanız bi doktorla görüşün kimisi cok sayıda myomlar bebeğin büyümesine engel oluyor. Çünkü myomlar hamilelikte daha cok büyüyor
Peki kanama ayada adrt düzensizliği gibi belirtiler oldumu?? Benimde myomum dışarda dedi doktorlar 6 aydır gebelik istiyorum bu ay başka doktor içerde dedi ama kanama vs bi belirtim yok hiç myomla ilgili ?? Sizin gebelik kolay oldumuBenim de myom um var. Doktor bulunduğu yer önemli demişti. Bebeğin tutunması gereken yerde değilmiş. Çok şükür tutundu bebek şimdiye kadar da bi sıkıntı çıkmadı
Rahim dışındaki myomlarda pek bi belirti olmuyor içerdekilerde kanama adet düzensizliği oluyor diye biliyorum. Bende hiç bi belirtim yok myomlarım büyük olmasına ragmen ama gebelik olmadı başkada görünen problem yokBenim myom var hamileyim ama rahim icinde değil biri disariya doğru buyuyor ama şuanda büyümüyor sanirim epeydir bakmkyor doktor bi rahatlığı yok. Biri rahimde ama suanad kadar zarari olmadi .hamile kalmak istiyorsanız bi doktorla görüşün kimisi cok sayıda myomlar bebeğin büyümesine engel oluyor. Çünkü myomlar hamilelikte daha cok büyüyor
- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.274
- 248
- 40
İnşallah olursunuz bana hamileliğe engel değil demişti doktor. Simdi doğumla alindi 3tane myom rahim icinde de varmış . İnşallah hamile kalırsınız bu mübarek gün dua olsun bu yazdığımRahim dışındaki myomlarda pek bi belirti olmuyor içerdekilerde kanama adet düzensizliği oluyor diye biliyorum. Bende hiç bi belirtim yok myomlarım büyük olmasına ragmen ama gebelik olmadı başkada görünen problem yok
Allah razı olsun yaa inşallahhh benimde 4 tane görünen en büyükleri 6cm 4 cm .. hemen oldumu sizinİnşallah olursunuz bana hamileliğe engel değil demişti doktor. Simdi doğumla alindi 3tane myom rahim icinde de varmış . İnşallah hamile kalırsınız bu mübarek gün dua olsun bu yazdığım
- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.274
- 248
- 40
Benim polipte vardı o alınınca hemen oldu. Yoksa 2 sene korunmadigim.halde olmamıştıAllah razı olsun yaa inşallahhh benimde 4 tane görünen en büyükleri 6cm 4 cm .. hemen oldumu sizin
- 11 Mart 2016
- 323
- 451
- 103
benim aşırı kanamam olmadı. Çocuk yapmaya karar verdiğimizde doktora muayene olayım en baştan dedim. O zaman öğrenmiştim haberim yoktu myomdan. Belirtim olmadı. Benim gebelik çok şükür aşırı kolaydı. Hatta myom 9 ayda sadece 2 cm büyüdü 4cm oldu. Sezeryan olmama rağmen doktor almadı. Gerek duymadı almaya. Alınmasını istiyorum dedim. 4 cm için uğraşmaya gerek bile yok zaten sana sıkıntı vermiyor (kanama,ağrı vs) dedi. Doğumda almadıPeki kanama ayada adrt düzensizliği gibi belirtiler oldumu?? Benimde myomum dışarda dedi doktorlar 6 aydır gebelik istiyorum bu ay başka doktor içerde dedi ama kanama vs bi belirtim yok hiç myomla ilgili ?? Sizin gebelik kolay oldumu
- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
Merhaba sizi korkutmak istediğim son şey olur ama yazmadan da duramadım. Benim rahim dışında, bebekle ilgisi olmayan bir noktada saplı bir myomum var. Bunu öğrendiğimde bekardım ve doktorum ameliyat önermediğini zaten bebekten uzakta olacağını söyledi. Evlendim hamile kaldığımda myom 4 cmdi şu anda 20 haftalık hamileyim myom 8 cm. Çok şükür bebeğime zararsız bir noktada ama ben geçen hafta hastaneye kaldırıldım ve üç gün zeynep kamilde yattım herhangi bir ağrım olursa da acilden girip tekrar yatacağım. Bu süreçte yaşadığım psikolojik çöküntüyü ve fiziksel ağrıyı anlatamam. Keşke o dönemde ameliyat olup bunlqrı hiç yaşamasaydım. Şu an yine aynı bölgeme ağrı girince foruma girdim myomla ilgili okumak için ve mesajınızı gördüm yazmak istedim…Allah razı olsun yaa inşallahhh benimde 4 tane görünen en büyükleri 6cm 4 cm .. hemen oldumu sizin
Teşekkürler canım.. riskin farkındayım ama iyi senaryoları düşünüp denemek istiyorum. Sonuçta myom ameliyatı hiç gebelik oluşmadan korkutucu bi ameliyat bunu yaşamaktanda çok korkuyorum.. ne yapacagımı bilmiyor vaziyetteyim bi türlü karar verip ameliyat olamadım . Sizin hamilelik süreci nasıl oldu çok bekledinizmiMerhaba sizi korkutmak istediğim son şey olur ama yazmadan da duramadım. Benim rahim dışında, bebekle ilgisi olmayan bir noktada saplı bir myomum var. Bunu öğrendiğimde bekardım ve doktorum ameliyat önermediğini zaten bebekten uzakta olacağını söyledi. Evlendim hamile kaldığımda myom 4 cmdi şu anda 20 haftalık hamileyim myom 8 cm. Çok şükür bebeğime zararsız bir noktada ama ben geçen hafta hastaneye kaldırıldım ve üç gün zeynep kamilde yattım herhangi bir ağrım olursa da acilden girip tekrar yatacağım. Bu süreçte yaşadığım psikolojik çöküntüyü ve fiziksel ağrıyı anlatamam. Keşke o dönemde ameliyat olup bunlqrı hiç yaşamasaydım. Şu an yine aynı bölgeme ağrı girince foruma girdim myomla ilgili okumak için ve mesajınızı gördüm yazmak istedim…
- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
ben 1.5 sene sonunda hamile kaldım, ama eşim şehir dışına gidip gelerek çalıştığı için her ayı değerlendirme şansımız olmadı. Bu konuyu kafamdan cıkarıp neyse aşılama yaptıralım dediğim ay bebek haberini aldım. Hamile kalmadan önce bana myom ameliyatı deselerdi ben de sezeryanle alırlar, bi doğurayım da öyle alsınlar derdim ama myom ağrı yaptıktan sonra ameliyat riskim olduğunu ve bu ameliyatı hamileyken olursam düşük olabileceğini söylediklerinde dünyam başıma yıkıldı, o psikolojiyi size anlatamam. Hamile değilsiniz bu riski almanız mantıklı değil... Lütfen iyice araştırıp karar verin, hamile kaldığınızda ameliyat derlerse ve düşük ihtimali gündeme gelirse başınızı çok vurursunuz... Ben bugün yine elim karnımda ağrı içinde yatıyorum. Myom ameliyatının teknikleri var iyice araştırın, iyi doktorlara gidin. Benim tek şansım myom rahim içinde değil, bebeğimle alakasız bir noktada ve ağrısı bana. Umarım daha başka senaryolarla karşılaşmam. Daha güzel hikayesi olanlar da elbet vardır ama hamileyken en ufak bir risk bile insanı mahvediyor, bilginiz olsun.Teşekkürler canım.. riskin farkındayım ama iyi senaryoları düşünüp denemek istiyorum. Sonuçta myom ameliyatı hiç gebelik oluşmadan korkutucu bi ameliyat bunu yaşamaktanda çok korkuyorum.. ne yapacagımı bilmiyor vaziyetteyim bi türlü karar verip ameliyat olamadım . Sizin hamilelik süreci nasıl oldu çok bekledinizmi
Ah canım benim merak etme myomu olmadan da düşük tehlikesi geçirenler oluyor ama bi kere tutundumu bide ilk üç ayı geçmişsin hiç strese girme sana biraz acı veriyor belliki ama oda hemen geçsin inşallah. Bakalım ameliyata karar vermiştim 2 ay sonrası için Allah gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsinben 1.5 sene sonunda hamile kaldım, ama eşim şehir dışına gidip gelerek çalıştığı için her ayı değerlendirme şansımız olmadı. Bu konuyu kafamdan cıkarıp neyse aşılama yaptıralım dediğim ay bebek haberini aldım. Hamile kalmadan önce bana myom ameliyatı deselerdi ben de sezeryanle alırlar, bi doğurayım da öyle alsınlar derdim ama myom ağrı yaptıktan sonra ameliyat riskim olduğunu ve bu ameliyatı hamileyken olursam düşük olabileceğini söylediklerinde dünyam başıma yıkıldı, o psikolojiyi size anlatamam. Hamile değilsiniz bu riski almanız mantıklı değil... Lütfen iyice araştırıp karar verin, hamile kaldığınızda ameliyat derlerse ve düşük ihtimali gündeme gelirse başınızı çok vurursunuz... Ben bugün yine elim karnımda ağrı içinde yatıyorum. Myom ameliyatının teknikleri var iyice araştırın, iyi doktorlara gidin. Benim tek şansım myom rahim içinde değil, bebeğimle alakasız bir noktada ve ağrısı bana. Umarım daha başka senaryolarla karşılaşmam. Daha güzel hikayesi olanlar da elbet vardır ama hamileyken en ufak bir risk bile insanı mahvediyor, bilginiz olsun.
- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
Tek dileğim bebeğim sağlıkla büyüsün içimde inşallah siz de çok güzel bir hamilelik geçirir bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızAh canım benim merak etme myomu olmadan da düşük tehlikesi geçirenler oluyor ama bi kere tutundumu bide ilk üç ayı geçmişsin hiç strese girme sana biraz acı veriyor belliki ama oda hemen geçsin inşallah. Bakalım ameliyata karar vermiştim 2 ay sonrası için Allah gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin