Myom ameliyatı sonrası yapışıklılık yaşayıp histeroskopi olup doğal gebe kalan var mı bacılarrr

Merhaba yapısıklık nasıl anlaşıldı sizde bende miyom ameliyatı olmuştum da
Ameliyattan sonra 6 ay korundum rahim iyileşti. Sonrasında gebelik istiyorduk herşeye rağmen olmadı bir çokta doktora gittim anlamadılar hep birşey yok dediler normal herşeyin dediler klomen felan kullandım 3 ay baktım olmuyor tüp bebek doktoruna gittim muayene oldum orada anladılar ameliyat kaynaklı yapışıklılık olmuş dedi doktorum dün histeroskopi ile açıldı yapışıklık onu da atlattım inş gebe kalabilirim bende.

Bende Histeroskopi oldum miyomlarım varmıs onlar alındı doktorum gebe kalabilirsin dedi acaba bende de yapısıklık olur mu

Ameliyattan sonra 6 ay korundum rahim iyileşti. Sonrasında gebelik istiyorduk herşeye rağmen olmadı bir çokta doktora gittim anlamadılar hep birşey yok dediler normal herşeyin dediler klomen felan kullandım 3 ay baktım olmuyor tüp bebek doktoruna gittim muayene oldum orada anladılar ameliyat kaynaklı yapışıklılık olmuş dedi doktorum dün histeroskopi ile açıldı yapışıklık onu da atlattım inş gebe kalabilirim bende.
Rahim filmi cekilmiş miydiniz benim de ameliyattan sonra gebelik olmuyor şüpheleniyorum yapısıklık mı var diye, rahim filmi çekildim yapısıklık cıkmadı

X