• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Myo meslek seçimi kararsızlığı

hsyncns

sabır...
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
126
0
46
Bursa
mrb kızlar ben bu sene ygs ye girdim ve kısmetse tercihte bulunacağım 2 ay sonra olmasına rağmen ben yinede kararsızım aklımda itfaiyecilik bölümü var fakat emin değilim bu bölümü bitirdikten sonra işe hemen başlıyabilir miyim. ayrıca mimari restorasyonda düşünüyorum o bölümü bitiren okuyan veya bir tanıdığı okuyan var mı? beni bilgilendirirseniz çok sevinirim fikiirleriniz önemli çünkü tercihlerimi ona göre yapıcam!

itfaiyecilik bölümünü yazmanizi tavsiye etmem. 2 yillik eger gidicekseniz tercihinizi dikkatli yapmanizi öneririm.Üniversiteye basladiginizda aksi takdirde cok büyük pismanliklar duyabilirsiniz.Arkadaslariniz oldugunda kendi bölümünüzü begenmeyebilirsiniz.2 yillikda iyi bölüm secip ilerde 4 yilliga tamamlayabilirsiniz.

itfaiyecilik bölümünü yazmanizi tavsiye etmem. 2 yillik eger gidicekseniz tercihinizi dikkatli yapmanizi öneririm.Üniversiteye basladiginizda aksi takdirde cok büyük pismanliklar duyabilirsiniz.Arkadaslariniz oldugunda kendi bölümünüzü begenmeyebilirsiniz.2 yillikda iyi bölüm secip ilerde 4 yilliga tamamlayabilirsiniz.

yorumunuz için teşekkür ederim

Sağlık bölümlerini düşün istersen canım.Ölmeyen tek sektör sağlık.Ama maalesef sağlık meslek liselerinin sınavsız geçiş hakkına dahil sağlık bölümleri.Pek boş kontenjan kalmıyor ama şansını deneyebilirsin

Sağlık alanı olabilir, 2 yıllık iş güvenliği uzmanlığı ya da 2 yıllık kalite kontrol bölümü.

Eğer ki resterasyona gidersen 2 yıl bittikten sonra dgs sınavı ile 4 yıllık mimarlık ya da inşaat mühendisliği fakültesine geçebilirsin.
Okulda ii bir not yapıp sınavdada ii puan almak lazım

Back