мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.793
598
6 ay sonra yani 5/11/2014 'te medeni durumumuza bakiyoruz. Muzmin miyiz degil miyiz soyluyoruz. :KK1:

Tarih 5/5/2014

Bugunun muzminleri:

Filozof_Prenses
Fountain
ladymelo
Lucky7
mavilimYesilim

Alfabetik sirayla gidiyor, telaslanmayin. :KK1:

Her hafta buraya erkeklerle ilgili bir soru eklenecek ve o soru hakkinda tartisilacaktir. Bulunmasi acisindan kolaylik olmasi acisindan ilk cevaptan sonra link verilecektir.

Haftanin sorusu:

Bir erkekle iliskiniz gayet guzel gidiyor. Bu erkekten soguma sebebiniz ne olabilir?

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=703570&page=31&p=34856121#post34856121

F: Evde mi kaldik biz.

L: Hayir kalmadik.

F: Eeee nerde kaldik.

L: Bilmem sence?

F: Dur nufus cuzdanima bi bakayim.

L: Ona bakarsan kalmis olabiliriz.

F: Babamlar beni buyuk yazdirmis. Aslinda benim yasim 19.5

L: Iyi o zaman sen kalmadin, beeeenn evde kaldim taaaammmi ...

L tamam da F kim diyeceksiniz; bildigimiz filozof_prenses. :)

Bu konusma aramizda hic gecmedi ben uydurdum. :KK60:

Son düzenleme:
:60::60::60:

Neyse el netice müzmin bekar olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor.

Bizim gibi olanları bekleriz. :1:

Hadi gercegi aciklayayim. :1:

Senin muzmin bekarlar topigi acilsin, yonetim duy sesimi diye bir mesajin vardi. Onu okumustum. Sonra bu tipigi actim sponsor Filozof_Prenses yazacaktim . Onun yerine bu konusmayi ekledim. Bir iki gundur mesgul oldugum icinde ilgilenemedim. Olay budur. :ssz:

Hadi gercegi aciklayayim. :1:

Senin muzmin bekarlar topigi acilsin, yonetim duy sesimi diye bir mesajin vardi. Onu okumustum. Sonra bu tipigi actim sponsor Filozof_Prenses yazacaktim . Onun yerine bu konusmayi ekledim. Bir iki gundur mesgul oldugum icinde ilgilenemedim. Olay budur. :ssz:
Ben dedim ki: MÜZMİN BEKARLAR diye bölüm açılsın ben de oraya EDİTÖR olayım. :1:

Ne zaman EDİTÖR olacağım ben. :9:

Hoş geldin! Kaç yaşındasın. Müzmin bekar olduğuna dair bizi nasıl inandırabilirsin. :1::27:

He he LUCK7 , bak birisi geldi bile. :)

Hoşbuldum canımmmmm
22 yaşındayım
müzmin bekar olmasam ya anne topiklerinde yada evlenecek kızlar topiginde olurdumm:1::1::1:

Son düzenleme:
Hoşbuldum canımmmmm
22 yaşındayım
müzmin bekar olmasam ya anne topiklerinde yada evlenecek kızlar topiginde olurdumm:1::1::1:
Müzmin olmak için yaşın çok genç ama öyle hissediyorsan tabii ki kapımız açık.
Çok hoş geldin ilk üyemiz. :65: Buyur bu da plaketin. :1:

Müzmin olmak için yaşın çok genç ama öyle hissediyorsan tabii ki kapımız açık.
Çok hoş geldin ilk üyemiz. :65: Buyur bu da plaketin. :1:

Ayy valla yaşıtlarım bir bir evlenince acaba evdemi kaldım demeden edemiyorsunn:1::1:
Teşekkürlerrrr:65::65:
Siz kaç yasındasınızzzz:26:

Back
X