• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müzisyen Eşleri

violina

oğluşum canımsın
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
288
0
96
Samsun
arkadaşlar benim eşim davulcu :) yani bateri çalıyor gerçi bendemüzisyenim keman çalıyorum ama müzisyen eşi olmanın çok zor olduğunu düşünüyorum her yönden ne dersiniz :utangac:

merhaba.bu mesajı yeni okudum.ben müzikle ilgilenmiyorum yani sadece dinleyiciyim.ama eşim müzik öğretmenliği mezunu ve aranjör. yani tüm hayatı müzik. ama bizden fazla müzikle vakit geçiriyor.gece ve gündüz.yani müzisyenle evli olmak acayip zor.

ewet arklar formu yeni gördüm ve okudum .ben ev hanımıyım ve esim müzisyen gercekten müzisyen eşi olmak cok zor .gece gunduz belli degil yer degıstıı cok zorrrrrrr

kızlarr nasılsınız ben de konservatuvar mezunuyum,nişanlım da,işimiz gercekten cok zor bak daha yenı cıkmıs temsılden saat 23.00 :(

kızlar bende müzisyen eşiyim benimse müzikle alakam yok sadece bazen bana flüt çalmayı öğretiyor en kolayından:)kendisi telli çalgılar çalıyor.yeni evlendik,istanbuldayız eşim istanbula yabancı o yüzden çevre yok bilinmişlik yok,iş bulamıyor.boluya gidiyor haftada bir gün ama hem çok zor oluyor hemde sadece bir gün.hatta ben ayrı konu başlığıda açmayı düşünüyorum bunun için.belki birilerinin eşi dostu müzisyen arıyordur.sizinde kulağınız delik olsun lütfen

Benim de sevgilim müzisyen.. evlenmeyi düşünüyoruz ama mesleğinden dolayı zorluk çekmek en büyük korkum... :(

arkdşlar benm eşimde muzısyen aslında avukat ama avukatlıga giderken yorula sıkıla gidiyor...zaten benm gitar hocamdı ve muzısyenlık yaptıgınıda bılıodum..evlenırkende söledi zaten bu durum senı rahatsız edermı dıe???pek etmedi ama bazen çok gec geldıgı oluyodu...o sadece sınır bozucu oluodu..bazı gıttıgı yerlerdede içki ikram edıolarmış(bunyesıde kaldırmaz hemen sarhoş olur),ayıp olmasın dıe kabul ediyormuş...sınırlenıodum bazen ama arada oluo allahtan...mesala hiç özel gunumuz olmuyor..hafta sonumuz olmuyor anıden iş yada ders vermesı gerekiyor...yılbaşımızı hiç bişekilde bırlıkte gecıremedık,sevgililer gununude,anneler gununude o zaman bıle hep iş çıktı yanı böle ama ben takmıorum artık sızde takmayın...

ben de müzisyen eşiyim ve gerçekten çok zor:50: ama bütün zorlukları eşinizi sahnede görür görmez göz ardı edebiliyorsunuz. en azından benim için öyle, onu sahnede gördüğüm zaman göğsüm kabarıyor ve bi kere daha aşık oluyorum:16::16::16:

Benim eşim de müzisyen,maalesef,gerçekten çok zorlukları var,biz evlenmeden önce şunu duymuştum..Müzisyenler için;"parası pul,karısı dul" derlermiş...Maalesef ...:30:

Benim eşimde müzisyen MALESEF aslında beden egitimi ögretmenliği mezunu ama atanması sıkıntı.tuşlu çalgılar ve telli çalgılar calıyo ve kışın gazinoda bu durumdan cok rahatsızım kızlar ona sonsuz guvenıyorum ama sürekli acık sacık kadınların içinde olması benı gercekten rahatsız edıyor. ben anasınıfı ögretmenıyım ama calısmıyorum calıssam görüsemıyoruz ben gelıyorum o gidiyor ben gidiyorum sabah işe o evde oluyo baya piskolojim bozuk bu durumdan calısamıorum bile.bu önemli degil ama gercekten acık sacık kadınların ıcınde olması delirtiyo benı... :(:14:

Merhaba Dilal2a, evlendiniz mi çok merak ediyorum??? evlendiyseniz nasıl gidiyor?? deneyimlerini paylaşabilir misin???? kendime pay çıkarıcam da:)

Su an evliyim ancak kendim gibi bir öğretmenle evleneli 3 ay oldu. biz yürütemedik müzisyen erkek arkadaşımla ancak bunun müzisyen olmasıyla değil sorumsuz bir müzisyen olmasıyla alakası vardı. :)

Back