Müziş'in 2 aylık yeni gelin evi - maaşallah, sübhanallah, barekallah...

• Konu Sahibi Konu Sahibi muzoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

muzoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
129
5
68
İstanbul
:nazar:DÜĞÜNE 5 AY KALDI, 3 AY KALDI, DAHA ÇOK VAR DERKEN 2 AYLIK EVLİYİM ŞUAN. NE ÇABUKTA GEÇTİ ZAMAN. RABBİM BUNDAN SONRASI İÇİN HUZUR, MUTLULUK, SAĞLIK, HAYIRLI EVLATLAR VE AİLE SAADETİ NASİP ETSİN İNŞ. DARISIDA BÜTÜN KARDEŞLERİME OLSUN... EVİMİZ TAMAMEN BENİM ZEVKİME GÖRE DÖŞENDİ, EŞİM PEK KARIŞMAZ BU KONULARA. EVİMİZ ESKİ BİNA, MUTFAK DOLAPLARIDA ESKİ MODEL AMA BUNADA ŞÜKÜR TABİKİ. BU ARADA EV SİZE ÇOK RENGARENK GELECEKTİR. BEN CANLI RENKLERİ CIVIL CIVIL OLMAYI ÇOK SEVİYORUM NAPİM :D MUHTEMELEN BEĞENENDE ELEŞTİRENDE OLACAKTIR. HER FİKRE SAYGIMIZ SONSUZDUR. HADİ BUYURUN BAKALIM...:nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 70.322
  • $2.webp
    $2.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 5.203
  • $3.webp
    $3.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 6.531
  • $4.webp
    $4.webp
    28 KB · Görüntüleme: 10.086
  • $5.webp
    $5.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 14.927
  • $6.webp
    $6.webp
    14 KB · Görüntüleme: 3.283
  • $7.webp
    $7.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 3.123
  • $8.webp
    $8.webp
    18 KB · Görüntüleme: 2.925
  • $9.webp
    $9.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 3.349
  • $10.webp
    $10.webp
    23 KB · Görüntüleme: 2.953
  • $11.webp
    $11.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 2.762
  • $12.webp
    $12.webp
    14 KB · Görüntüleme: 6.236
  • $18.webp
    $18.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 3.157
  • $19.webp
    $19.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 2.830
  • $20.webp
    $20.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 2.801
  • $21.webp
    $21.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 3.556
  • $22.webp
    $22.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 5.341
  • $23.webp
    $23.webp
    21 KB · Görüntüleme: 2.893
  • $16.webp
    $16.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 2.845
  • $13-A.webp
    $13-A.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 3.162
  • $14-A.webp
    $14-A.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 32.451
  • $15-A.webp
    $15-A.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 19.615
  • $17-A.webp
    $17-A.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 2.767
Son düzenleme:
tatlım öncelikle allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin gayet güzel her seyin ama çoook fazla...ben nerdeyse 4yıllık evliyim bu kadar cok eşyam yok:))
neyse oturma odanı cok begendim,tv ünitesi çok dolu geldi gözüme o kadar..
salonun moda zaten beyaz ve mor güzel...mutfak tezgahını cok dolu buldum ama her seyin güzel...bilemiyorum belki dolapların cok doludur..

her seyini özenle seçmiş ve almışsın güle güle otur eşinle ve olacka çocuklarınla..

son bir şey su kapı üstlerindeki havluları ne yapıyorosunuz???

neyse canım ben de evimin fotolarını koyucam ne zamandır hevesleniyorum bu bölüme baktıkça..sağlıcakla kal..

öncelikle hayırlı olsun canm güle güle otur.tavsiyem mutfak tezgahın çok dolu bazılarını kaldırabilirsin.
bu arada canm yemek odası takımının markası ne ne kadara aldın?

tatlım öncelikle allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin gayet güzel her seyin ama çoook fazla...ben nerdeyse 4yıllık evliyim bu kadar cok eşyam yok:))
neyse oturma odanı cok begendim,tv ünitesi çok dolu geldi gözüme o kadar..
Salonun moda zaten beyaz ve mor güzel...mutfak tezgahını cok dolu buldum ama her seyin güzel...bilemiyorum belki dolapların cok doludur..

Her seyini özenle seçmiş ve almışsın güle güle otur eşinle ve olacka çocuklarınla..

Son bir şey su kapı üstlerindeki havluları ne yapıyorosunuz???

Neyse canım ben de evimin fotolarını koyucam ne zamandır hevesleniyorum bu bölüme baktıkça..sağlıcakla kal..

güzel düşünce ve fikirlerin için çok teşekkür ederim. Doluluk konusunda çok haklısın çeyiz yerleştirilirken beni vurucaklardı zaten :) kendimi bildim bileli çalışıyorum ve sürekli çeyiz alıyorum. Insan alıp kenara koydukça ne kadar fazla olduğunu farkedemiyor. Aldıklarını bile unutuyor. Havlulara gelince malum çeyiz serilince adetten kapılara atarlarya ondan kaldı. Ama zaten eve el atmaya fırsat bulursam kaldırcam onlarla birlikte birçok şeyi. Yorumların için teşekkürler canım.

öncelikle hayırlı olsun canm güle güle otur.tavsiyem mutfak tezgahın çok dolu bazılarını kaldırabilirsin.
Bu arada canm yemek odası takımının markası ne ne kadara aldın?

sağol canım. Markası yok. Ben evgörden aldım model inci avangard olarak geçiyor. Fiyatı ben alırken 1 sene önce 5,150 tl idi sadece yemek takımı.

ev gör cok pahalı bence sadece yemek odası 5000 tl cok para..kaldır canım sen o havluları ablanı dinle valla hoş görünmüyor..ne kadar sade o kadar iyi..bir de daha yeni evlisin hevesten sermişsin her şeyi..zamanla temizlikte fazla eşya zor olabilir..güle güle otur tekrardan ..dış kapına da nazarlık as..

ev gör cok pahalı bence sadece yemek odası 5000 tl cok para..kaldır canım sen o havluları ablanı dinle valla hoş görünmüyor..ne kadar sade o kadar iyi..bir de daha yeni evlisin hevesten sermişsin her şeyi..zamanla temizlikte fazla eşya zor olabilir..güle güle otur tekrardan ..dış kapına da nazarlık as..
teşekkürler, uyarılarınızı dikkate alıcam inş.

Güle güle aşkla otur canım evinde yeni gelin olduğun için tüm eşyalarını sermişsin muhtemelen onların hevesini aldıktan sonra zamanla sadeliğe yönelip bazı eşyalarını kaldırırsın zaten ama evin çok güzel mutlu mutlu otur içinde:16:

Allah utandırmasın bir ömür mutlu olursun inşallah.evin çok güzel sağlıkla otur.ama buraya koyduğuna göre bazı yorumlarada yani fikirlere de muhattap olmayı göze almışsın demektir.benim nacizane bir kaç önerim olacak.
-öncelikle kapı üzerindeki havluları kaldır
-tv üniten çok kalabalık çok göz yoruyor sadeleştir
-vitrinin çok tıkabasa dolu oda göz yoruyor sadeleştir
-mutfak tezgahın çok dolu sadeleştir
-tv ünitesindeki örtüleri kaldır tezat duruyor
-salonun küçükmüş keşke hiç gümüşlüğü almasaymışsın
-başka renk yatak örtün varsa onu ser bence
Bide eğer çeyizin çoksa bence hepsini kullanma ikiye ayır.mesela 2 baharat takımı varsa birini kaldır.hem mutfak daha sade durur hemde arada değişiklik yapıp biraz eskitip diğerini kullanırsın daha güzel olur.benim yorumlarım böyle.genelde herkeste çok doldurmuşsun dicek fazlalıkları kaldırınca sende çok memnun olacaksın.bu arada bu yatak odası neden herkeste var.kimin evine baksam veya kimin evine gitsem bu yatak odası.çok enteresan...

Güle güle aşkla otur canım evinde yeni gelin olduğun için tüm eşyalarını sermişsin muhtemelen onların hevesini aldıktan sonra zamanla sadeliğe yönelip bazı eşyalarını kaldırırsın zaten ama evin çok güzel mutlu mutlu otur içinde:16:

aynen dediğiniz gibi olacak :) Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

hersey cok guzel
oturma odasındakı stıckere bayıldım
buarada hala herkez hala oturma odası ve mısafır odası yapılıyor anlıyamıyorum neyse
yatak odan guzel ama yatk ortun kısa gelmıs cunku bazandakı ayakları cıkartman gerek

Bursa'da ya da İnegölde bir ev mi :) Kapının üstündeki havlular oraya özgü gibi.

Güzel, güle güle otur

:nazar: öncelikle eviniz mobilyalarınız ve aksesuarlarınız güzel ama sanki biraz kalabalık etmiş gibi biraz sadeleştirmelisin sen fazla aksesuarları gönder bana:1::1: benim evde pek bir sade:1:
neyse herşeyin çok güzel Allah mutluluk ve sağlıkla oturmayı nasip etsin güle güle oturun mutluluklar

allah utandırmasın bir ömür mutlu olursun inşallah.evin çok güzel sağlıkla otur.ama buraya koyduğuna göre bazı yorumlarada yani fikirlere de muhattap olmayı göze almışsın demektir.benim nacizane bir kaç önerim olacak.
-öncelikle kapı üzerindeki havluları kaldır
-tv üniten çok kalabalık çok göz yoruyor sadeleştir
-vitrinin çok tıkabasa dolu oda göz yoruyor sadeleştir
-mutfak tezgahın çok dolu sadeleştir
-tv ünitesindeki örtüleri kaldır tezat duruyor
-salonun küçükmüş keşke hiç gümüşlüğü almasaymışsın
-başka renk yatak örtün varsa onu ser bence
bide eğer çeyizin çoksa bence hepsini kullanma ikiye ayır.mesela 2 baharat takımı varsa birini kaldır.hem mutfak daha sade durur hemde arada değişiklik yapıp biraz eskitip diğerini kullanırsın daha güzel olur.benim yorumlarım böyle.genelde herkeste çok doldurmuşsun dicek fazlalıkları kaldırınca sende çok memnun olacaksın.bu arada bu yatak odası neden herkeste var.kimin evine baksam veya kimin evine gitsem bu yatak odası.çok enteresan...

eleştri ve fikirlere her zaman açığımdır. önerilerinizi tabiki dikkate alıcam, teşekkürler...

hersey cok guzel
oturma odasındakı stıckere bayıldım
buarada hala herkez hala oturma odası ve mısafır odası yapılıyor anlıyamıyorum neyse
yatak odan guzel ama yatk ortun kısa gelmıs cunku bazandakı ayakları cıkartman gerek

teşekkürler, evet oturma odası ve salon ayrı. Bizde kalabalık olunca bayan erkek ayrı oturur rahat muhabbet edebilmek için, bizde bu geleneği devam ettiriyoruz...

Back
X