• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müzikli Minnie Mouse ariyorum

Salon Kadini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
10.211
29.330
518
Sevgili anneler merhaba,

Bizim kizlarin cok sevdigi bir minnie mouse'lari var (fotografini ekledim)

Gecen gun Minnie kardesin basina elim bir kaza geldi, boynu kirildi ve yerinden cikti, japon dahil hiçbir sey yapistirmadi ve oyuncak en az 5 yillik, gebeligimden cok once oyuncakcida gorup satin almistim, haliyle simdi yenisini bulamiyorum.

Elinde bu oyuncaktan saglam olan ya da bu oyuncagi yakin zamanda surada gordum diyecek bir anne ariyorum. Elinde olandan satin almak isterim.

2 gundur evde kriz var :)
1000070502.webp

Selamm bende yok ama dolaptan baktınız mı ?

Selamm bende yok ama dolaptan baktınız mı ?

Baktim goremedim, bu 2.el islerinden pek anlamiyorum o sebeple anlayan birileri belki bulurda bana link atar diye umdum 🫠

Bunu bilmiyorum ama muzikli dediginiz icin aklima Toniebox geldi. Kendisi bir muzik kutusu, icinde kayitli muzikler var ama siz de istediginiz seyi kaydedebilirsiniz. Farkli farkli figurleri var. Mickey figurlu alip gonullerini yapabilirsiniz belki. Benim oglum sadece bununla muzik dinler. Hatta masal bile ekledim uyurken masal dinliyor. Turkiyede satan distributorler var ama maalesef pahalilar. Yakin zamanda yurtdisina cikacaksaniz veya bir yakininiz gelecekse alternatif olarak bunu dusunebilirsiniz.

Eklentiler

• Screenshot_20250312_215542_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250312_215542_Samsung Internet.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 5
Back
X