Müzik severler önerilerinize ihtiyacım var acillll

Sesine güveniyorsan sadece iki şarkı öneririm sana, ancak sadece ama sadece söyleyebileceğini düşünüyorsan denemelisin çünkü bu iki şarkı söylendiğinde ya rezil olursun ya diva.. dikkatli ol o yüzden canım..

Beyonce -ave maria
Beyonce- listen

Sesine güveniyorsan sadece iki şarkı öneririm sana, ancak sadece ama sadece söyleyebileceğini düşünüyorsan denemelisin çünkü bu iki şarkı söylendiğinde ya rezil olursun ya diva.. dikkatli ol o yüzden canım..

Beyonce -ave maria
Beyonce- listen

listen denedim bazı yerlerde detone oluyorum , ondan olmadı
i will always love you daha iyi geldi bana whitney houston , ave maria dinliyorum şuan

ave maria gerçekten güzel bir şarkı , ama jüriyi ve dinleyenleri uyutabilir yavaş olduğu için birde o sondaki ince yerlere çıkmakta sorun yaşayabilirim belki :26:

canım şimdiden başarılar diliyorum inşallah birinci sen olursun

dinledin mi bilmiyorum ama emel müftüoğlunun hovarda diye bi şarkısı var bir dinle istersen

canım şimdiden başarılar diliyorum inşallah birinci sen olursun

dinledin mi bilmiyorum ama emel müftüoğlunun hovarda diye bi şarkısı var bir dinle istersen

hmmm biliyorum o şarkıyı canım , eski bir şarkı güzeldirde ama sesi göstericek şöyle güçlü bir şarkı arıyorum ben

söyleyebilirsen beyonce-listen çok etkili olur :) zor ve güzel bi şarkı çünkü :52:
loreen-euphoria
mariah carey - without you
maroon5 - she will be loved

söyleyebilirsen beyonce-listen çok etkili olur :) zor ve güzel bi şarkı çünkü :52:
loreen-euphoria
mariah carey - without you
maroon5 - she will be loved

listen çok zor o heyecanla detone olma ihtimalimde çok yüksek risk almak tehlikeli olur, euphoria güzell ama yaa hiç aklıma gelmemişti :24::24::24:

Back