Müzik severler önerilerinize ihtiyacım var acillll

Sıla olabilir (: Türk şarkıcılarda beğendiğim isimlerden, sesi çok güçlü ve kendini dinletiyor (: Yabancı ise kadı şarkıcı pek dinlemem ama istersen Bruno Mars'ın bir iki şarkısını önerebilirim (:

Sıla olabilir (: Türk şarkıcılarda beğendiğim isimlerden, sesi çok güçlü ve kendini dinletiyor (: Yabancı ise kadı şarkıcı pek dinlemem ama istersen Bruno Mars'ın bir iki şarkısını önerebilirim (:

sıla hmmm hiç düşünmemiştim aslında başka bir kız söylüyor çünkü vur kadehi şarkısını :31::31::31: evet sesi güçlü kesinlikle katılıyorum sana :13:
bruno mars tan neleri önerebilirsin ???

Balım ben pek yabancı şarkı dinlemem o yüzden onlara yorum yapamycam ama nilüfer olabilir gibi geliyoo şarkı güzel ben aşkın nur yengi'den susmayı da çok beğeniyorum hatta bayılıyorum o şarkıda da sesini gösterebilirsin bi düşün derim iyi şanslar cnm benim

Sorma Ne Haldeyim - [Aydilge] - YouTube aydilge canım ses tonna nasıl gider bilmiorum ama bi çok sanatçının yorumladığı harika bi şarkı başarılar dilerim

aaaa bu şarkıyı Ayşegül Aldinç' ten dinlemiştim harikadır evet , seside gösterir kesinlikleeee , söyleyip deneme yapim hemen olursa (umarım olur çünkü zor bir şarkı) listeye alıyorum :8::8::8:

Balım ben pek yabancı şarkı dinlemem o yüzden onlara yorum yapamycam ama nilüfer olabilir gibi geliyoo şarkı güzel ben aşkın nur yengi'den susmayı da çok beğeniyorum hatta bayılıyorum o şarkıda da sesini gösterebilirsin bi düşün derim iyi şanslar cnm benim

aaaa susma da çok güzel bir şarkı haklısınnnn :13::13::13:
denemem lazım sesime gidip gitmediğine hemen :24::24::24:

http://www.youtube.com/watch?v=MOb0avW010k

kızlar bir dinleyin kötü bir fotoğraf makinesi ile çekildi ama az çok fikir sahibi olursunuz sesimle ilgili

Aklıma birde 'doktor' geldi.. hani sefa topsakal söylüyor hani.

aaaa susma da çok güzel bir şarkı haklısınnnn :13::13::13:
denemem lazım sesime gidip gitmediğine hemen :24::24::24:

Evet tatlım en iyisine sen karar verirsin sana yardımcı olabilecek müzikten anlayan birileri yok mu çevrende

aaaa bu şarkıyı Ayşegül Aldinç' ten dinlemiştim harikadır evet , seside gösterir kesinlikleeee , söyleyip deneme yapim hemen olursa (umarım olur çünkü zor bir şarkı) listeye alıyorum :8::8::8:

ewt cnm harika bi şarkı ama ben en çok bendeniz den ve karmate den dinlemyi sewiyorum ;) birde onlardan dinle istersen

Evet tatlım en iyisine sen karar verirsin sana yardımcı olabilecek müzikten anlayan birileri yok mu çevrende

buraya yeni yerleştim ya ben tatlım pek çevrem oluşmadı fazla maalesef , cumarteside provalar var o zamana kadar seçmem lazım kendi kulağıma güvenmek zorundayım anlayacağın

ewt cnm harika bi şarkı ama ben en çok bendeniz den ve karmate den dinlemyi sewiyorum ;) birde onlardan dinle istersen

şimdi bu şarkı normalde zeki mürenin tabe sanat müziği olduğu için ben poptan katıldığım için bunu kabul etmeyebilirler diye de düşündüm:31::31::31:
şarkı çok güzel söyledim birkaç kez de çalışırsam çok daha iyi olur sıkıntı yok ama sormak lazım jüriye

buraya yeni yerleştim ya ben tatlım pek çevrem oluşmadı fazla maalesef , cumarteside provalar var o zamana kadar seçmem lazım kendi kulağıma güvenmek zorundayım anlayacağın

İlk turu tek başına geçmişsin yavrum bunda da öyle olacağına eminim sana güvenim tam:29:

İlk turu tek başına geçmişsin yavrum bunda da öyle olacağına eminim sana güvenim tam:29:

Adele sağolsun onun sayesinde geçtim ilk turu :24::24::24::24:
çok teşekkür ederim lunna :13::13::13:
kız gelsene final zamanı şenliklere

şimdi bu şarkı normalde zeki mürenin tabe sanat müziği olduğu için ben poptan katıldığım için bunu kabul etmeyebilirler diye de düşündüm:31::31::31:
şarkı çok güzel söyledim birkaç kez de çalışırsam çok daha iyi olur sıkıntı yok ama sormak lazım jüriye

cnm ewt zeki mürenin ama herkez kendi tarz ve sesine göre yorumluyor bunu okuyan çok sanatçı var bakarsak ortalam olarak geneli pop dalında ;) ama istersen şuan popülere nazaran eski şarkıları dene bence çünkü herkesimin dinlediği şarkılar şuan popüler sanatçılları yer yer kesimler dinler ama bi seen aksu..ajda pekkan..bendeniz..hakan peker..vs gibi snatçılar geçmiş dönemlere bu dönemlerede damga vuranlar bunlarda da seçmen senin artın olur gibime geiyore ;) tatlım ama tabiki sesine neyin daha uydun olduğunu dşünürsen onu yroumlamn daha iyi sadece bizler san seçenek sunabilirz

sezen aksu- yalnızlığın senfonısı
adele- Someone like you

aslında kararsız kalmana gerek yok
sana en çok yakışan şarkıyı seç:34:

Adele sağolsun onun sayesinde geçtim ilk turu :24::24::24::24:
çok teşekkür ederim lunna :13::13::13:
kız gelsene final zamanı şenliklere

Bikaç aya yakın bi arkadaşım oraya taşınıyo bol bol gidip gelicem artık kuzum. Zaten yarım saatlik mesafe nolucak ki. Bakarsın seni desteklemeye gelirim alkış tutarım belli olmaz:46:

cnm ewt zeki mürenin ama herkez kendi tarz ve sesine göre yorumluyor bunu okuyan çok sanatçı var bakarsak ortalam olarak geneli pop dalında ;) ama istersen şuan popülere nazaran eski şarkıları dene bence çünkü herkesimin dinlediği şarkılar şuan popüler sanatçılları yer yer kesimler dinler ama bi seen aksu..ajda pekkan..bendeniz..hakan peker..vs gibi snatçılar geçmiş dönemlere bu dönemlerede damga vuranlar bunlarda da seçmen senin artın olur gibime geiyore ;) tatlım ama tabiki sesine neyin daha uydun olduğunu dşünürsen onu yroumlamn daha iyi sadece bizler san seçenek sunabilirz

çok yönlü bir sesim var aslında her dalda okuyabiliyorum , siz öneri sunduğunuzda ben o şarkıyı söylüyorum sesime gidip gitmediğini deniyorum olmuyorsa zaten eliyorum direk , ama sezenin vazgeçtim ve adele in rolling in the deep i çok iyi söylüyorum , geçenlerde işte nilüferin geceleri denedim o da nakaratı çok güçlü olduğu içn seçmiştim , sonra jennifer hudson one night only seçtim , kafam allak bullak oldu sonrasında da işte :9::9::9:
benim iki tane kayıdım var biraz amatörce fotoğraf makinesi ile kayıt ettim grip olduğum zaman ama gönderebilirim sizde fikir sahibi olursunuz sesim hakkında

Back