Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıla olabilirTürk şarkıcılarda beğendiğim isimlerden, sesi çok güçlü ve kendini dinletiyor
Yabancı ise kadı şarkıcı pek dinlemem ama istersen Bruno Mars'ın bir iki şarkısını önerebilirim
![]()
Sorma Ne Haldeyim - [Aydilge] - YouTube aydilge canım ses tonna nasıl gider bilmiorum ama bi çok sanatçının yorumladığı harika bi şarkı başarılar dilerim
Balım ben pek yabancı şarkı dinlemem o yüzden onlara yorum yapamycam ama nilüfer olabilir gibi geliyoo şarkı güzel ben aşkın nur yengi'den susmayı da çok beğeniyorum hatta bayılıyorum o şarkıda da sesini gösterebilirsin bi düşün derim iyi şanslar cnm benim
Sorma Ne Haldeyim - [Aydilge] - YouTube aydilge canım ses tonna nasıl gider bilmiorum ama bi çok sanatçının yorumladığı harika bi şarkı başarılar dilerim
aaaa susma da çok güzel bir şarkı haklısınnnn :13::13::13:
denemem lazım sesime gidip gitmediğine hemen![]()
aaaa bu şarkıyı Ayşegül Aldinç' ten dinlemiştim harikadır evet , seside gösterir kesinlikleeee , söyleyip deneme yapim hemen olursa (umarım olur çünkü zor bir şarkı) listeye alıyorum![]()
Evet tatlım en iyisine sen karar verirsin sana yardımcı olabilecek müzikten anlayan birileri yok mu çevrende
ewt cnm harika bi şarkı ama ben en çok bendeniz den ve karmate den dinlemyi sewiyorumbirde onlardan dinle istersen
buraya yeni yerleştim ya ben tatlım pek çevrem oluşmadı fazla maalesef , cumarteside provalar var o zamana kadar seçmem lazım kendi kulağıma güvenmek zorundayım anlayacağın
İlk turu tek başına geçmişsin yavrum bunda da öyle olacağına eminim sana güvenim tam![]()
şimdi bu şarkı normalde zeki mürenin tabe sanat müziği olduğu için ben poptan katıldığım için bunu kabul etmeyebilirler diye de düşündüm
şarkı çok güzel söyledim birkaç kez de çalışırsam çok daha iyi olur sıkıntı yok ama sormak lazım jüriye
Adele sağolsun onun sayesinde geçtim ilk turu
çok teşekkür ederim lunna :13::13::13:
kız gelsene final zamanı şenliklere
cnm ewt zeki mürenin ama herkez kendi tarz ve sesine göre yorumluyor bunu okuyan çok sanatçı var bakarsak ortalam olarak geneli pop dalındaama istersen şuan popülere nazaran eski şarkıları dene bence çünkü herkesimin dinlediği şarkılar şuan popüler sanatçılları yer yer kesimler dinler ama bi seen aksu..ajda pekkan..bendeniz..hakan peker..vs gibi snatçılar geçmiş dönemlere bu dönemlerede damga vuranlar bunlarda da seçmen senin artın olur gibime geiyore
tatlım ama tabiki sesine neyin daha uydun olduğunu dşünürsen onu yroumlamn daha iyi sadece bizler san seçenek sunabilirz