Müzik severler önerilerinize ihtiyacım var acillll

kızlarrr kimse yokmu oralarda hala öneri veren olmamış bana

aaaa biliyorum bu şarkıyıı adını bilmiyormuşum birden çıkaramadım harika bir şarkı tabiki

bunu bilmiyorum sanırım hemen bir dinliyorum , senden başka önerilerde bekliyorum ama madem ortak yönümüz var bana yardımcı ol lütfeeennnnn

bunu dinledikten sonra başka şarkı arayacağını düşünmüyorum ama :) yine de istersen söylerimm

aaaa biliyorum bu şarkıyıı adını bilmiyormuşum birden çıkaramadım harika bir şarkı tabiki

ama bu şarkıyı carly rose yaz küçük bi kız söylüyor çok muhteşem yorumlaamış dinlemeni öneririm

sabahın seherinde ötüyor kuşlar var , seyduna & şahrud sen hiç mi bahar görmedin var o da güzel

evet o da olabilir güzel bir seçim sen sesini daha iyi tanırsın

ya evet tabi haklısın beğendim şarkıyı 1 2 kez söyledim baktım oluyor detone olmuyorum hoşuma da gitti dedim bu olabilir , yedek listeye yazdım hemen adını ama işte müziği bana yavaş geldi biraz insanlar uyurmu acaba gerçi nakaratta biraz yüksek tonda söyleniyor ama , rolling in the deep ritimi yüksek bir şarkı baştan sona ya daha iyi gibi geliyor , sonra türkçe düşündüüm bir yandan kafam iyice karıştı :18::18::18:

bence en güzel neyi söylediğine inanıyorsan eminim onu güzel söylüyosundur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…