Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende bana şarkı önersene o zaman canım![]()
adele chasing pavements olabilir bence:)
onuda düşündüm listemde var skyfall la birlikte , başka başka![]()
nina simone feeling good bu da çok güzel bence :)
bunu bilmiyorum sanırım hemen bir dinliyorum , senden başka önerilerde bekliyorum ama madem ortak yönümüz var bana yardımcı ol lütfeeennnnn![]()
bunu dinledikten sonra başka şarkı arayacağını düşünmüyorum ama :) yine de istersen söylerimm
aaaa biliyorum bu şarkıyıı adını bilmiyormuşum birden çıkaramadım harika bir şarkı tabiki
ama bu şarkıyı carly rose yaz küçük bi kız söylüyor çok muhteşem yorumlaamış dinlemeni öneririm
onu dinlemiştim ben x factory de değil mi
evet orda ora da sana yardımcı olabilir gerçekten yetenekli insanlar var
jennifer hudson ın one night only şarkısını seçmiştim british got talent yarışmasından mesela
evet o da olabilir güzel bir seçim sen sesini daha iyi tanırsın
ya evet tabi haklısın beğendim şarkıyı 1 2 kez söyledim baktım oluyor detone olmuyorum hoşuma da gitti dedim bu olabilir , yedek listeye yazdım hemen adını ama işte müziği bana yavaş geldi biraz insanlar uyurmu acaba gerçi nakaratta biraz yüksek tonda söyleniyor ama , rolling in the deep ritimi yüksek bir şarkı baştan sona ya daha iyi gibi geliyor , sonra türkçe düşündüüm bir yandan kafam iyice karıştı :18::18::18:
bence en güzel neyi söylediğine inanıyorsan eminim onu güzel söylüyosundur :)
teşekkür ederim meantrees
yardımların içinde ayrıca çok teşekkürler