canım ben senın sesını hıc duyamadım lınk attıgn zaman netım bozuktu sımdı yollarmısın bıtane
o linkler kayboldu canım yarışmaya katıldığımı diyorsun ama bulamıyorum ben de
hmm keske sesını duyabılseydım canım bı sarkı onerırdım ses tonuna gore ama kısmet degl ama gece soledıgın sarkıyı cok begndılerse bu sefer deısk sec nılıferde olabılır sezen aksuda 2 ıyı bı secım sen bılırsın yıne cnm :)
sezen aksu- geçer
yıldız tilbe- vazgeçtim
bunlarda sesini gösterebilirsin bence
sesini bilmiyorum ama ses yarışmalarında genelde bu tarz şarkılara güzel tepkiler geliyodu
bence sen o sesi fln bi izlee hangi şarkılara bayılmışlar
ona göre seçç
izledim o sesin tüm bölümlerini
hatta british got talent ve x factory usa programlarını bile izledim yabancı şarkı seçerim belki diye
genelde hep aynı şarkılar söyleniyor
geçer biraz yavaş sanki değil mi ?
pop dalından katıldığım için yıldız tilbe söyleyemem sanırım o biraz daha fantaziye giriyor gibi
izledim o sesin tüm bölümlerini
hatta british got talent ve x factory usa programlarını bile izledim yabancı şarkı seçerim belki diye
genelde hep aynı şarkılar söyleniyor
geçer biraz yavaş sanki değil mi ?
pop dalından katıldığım için yıldız tilbe söyleyemem sanırım o biraz daha fantaziye giriyor gibi
adele set fire to the rain
nasıll pekii :44::44:
Bence geceler olsun tatlım. Bir yabancı söylemişsin zaten bir de türkçe parça da görmek isterler sesini
o da geldi aklıma aslında elemede adele söyledim finalde adele nasıl olur sence güzel şarkı o da skyfall da düşünüyorum aslında o da çok iyi değil mi :26:
güzel aslındaa olabilirr
beyonce - listen harika olur bak şimdi aklıma geldii
sesini daha ön plana çıkaracak şeyler tercih etmelisin bende şarkı söylüyorum vazgeçtim iyi bir tercih olmaz bence
sesini daha ön plana çıkaracak şeyler tercih etmelisin bende şarkı söylüyorum vazgeçtim iyi bir tercih olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?