Müzik severler önerilerinize ihtiyacım var acillll

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
106
Kırklareli
Merhaba kızlar
bulunuduğum şehirde düzenlenen bir şarkı yarışmasına katıldım
ön elemeleri adele - rolling in the deep söyleyerek geçtim
ama finalde hangi şarkıyı söyleyeceğime karar veremiyorum
yine Adele olabilir ama alternatif birşeyde bulmam gerekiyor
Hem güçlü bir şarkı hemde sesi gösterecek birşey olmasını istiyorum
bu haftasonu provalar var o zamana kadar belirlemiş olmam gerekiyor
türkçe yabancı hiç farketmez
lütfennnn önerilerinizi bekliyorum
beynim tamamen durmuş durumda
ben aklıma gelenleri size yazim
Nilüfer - Geceler
Sezen Aksu - Vazgeçtim
Jennifer Hudson - One Night Only
Alicia Keys - Girl is On Fire

canım ben senın sesını hıc duyamadım lınk attıgn zaman netım bozuktu sımdı yollarmısın bıtane

o linkler kayboldu canım yarışmaya katıldığımı diyorsun ama bulamıyorum ben de

hmm keske sesını duyabılseydım canım bı sarkı onerırdım ses tonuna gore ama kısmet degl ama gece soledıgın sarkıyı cok begndılerse bu sefer deısk sec nılıferde olabılır sezen aksuda 2 ıyı bı secım sen bılırsın yıne cnm :)

senin aklına gelen başka şarkılar varsa onları da söyle benim söylediklerim arasından seçme

sezen aksu- geçer
yıldız tilbe- vazgeçtim
bunlarda sesini gösterebilirsin bence
sesini bilmiyorum ama ses yarışmalarında genelde bu tarz şarkılara güzel tepkiler geliyodu
bence sen o sesi fln bi izlee hangi şarkılara bayılmışlar
ona göre seçç

izledim o sesin tüm bölümlerini
hatta british got talent ve x factory usa programlarını bile izledim yabancı şarkı seçerim belki diye
genelde hep aynı şarkılar söyleniyor
geçer biraz yavaş sanki değil mi ?
pop dalından katıldığım için yıldız tilbe söyleyemem sanırım o biraz daha fantaziye giriyor gibi

canım demet akalında guzel sarkıları var bı bak ıstersen nıluferde hos bebce :)

adele set fire to the rain
nasıll pekii :44::44:

adele set fire to the rain
nasıll pekii :44::44:

o da geldi aklıma aslında elemede adele söyledim finalde adele nasıl olur sence güzel şarkı o da skyfall da düşünüyorum aslında o da çok iyi değil mi :26:

Bence geceler olsun tatlım. Bir yabancı söylemişsin zaten bir de türkçe parça da görmek isterler sesini

Bence geceler olsun tatlım. Bir yabancı söylemişsin zaten bir de türkçe parça da görmek isterler sesini

haklısın tabi ama geçen seneki yarışmadan 2. olan kız yabancı şarkı söylemiş birde bu var ondan finalde yabancı söyleyebilirim ondan sıkıntım yok

o da geldi aklıma aslında elemede adele söyledim finalde adele nasıl olur sence güzel şarkı o da skyfall da düşünüyorum aslında o da çok iyi değil mi :26:

güzel aslındaa olabilirr
beyonce - listen harika olur bak şimdi aklıma geldii

sesini daha ön plana çıkaracak şeyler tercih etmelisin bende şarkı söylüyorum vazgeçtim iyi bir tercih olmaz bence

listen dinledim ben ama temposu düşük geldi bana biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…