Müzik severler önerilerinize ihtiyacım var acillll

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
106
Kırklareli
Merhaba kızlar:16::16::16:
bulunuduğum şehirde düzenlenen bir şarkı yarışmasına katıldım
ön elemeleri adele - rolling in the deep söyleyerek geçtim
ama finalde hangi şarkıyı söyleyeceğime karar veremiyorum
yine Adele olabilir ama alternatif birşeyde bulmam gerekiyor :31::31::31:
Hem güçlü bir şarkı hemde sesi gösterecek birşey olmasını istiyorum
bu haftasonu provalar var o zamana kadar belirlemiş olmam gerekiyor
türkçe yabancı hiç farketmez
lütfennnn önerilerinizi bekliyorum
beynim tamamen durmuş durumda
ben aklıma gelenleri size yazim
Nilüfer - Geceler
Sezen Aksu - Vazgeçtim
Jennifer Hudson - One Night Only
Alicia Keys - Girl is On Fire

:24::24::24::24:

canım ben senın sesını hıc duyamadım lınk attıgn zaman netım bozuktu sımdı yollarmısın bıtane

o linkler kayboldu canım yarışmaya katıldığımı diyorsun ama bulamıyorum ben de :14:

hmm keske sesını duyabılseydım canım bı sarkı onerırdım ses tonuna gore ama kısmet degl ama gece soledıgın sarkıyı cok begndılerse bu sefer deısk sec nılıferde olabılır sezen aksuda 2 ıyı bı secım sen bılırsın yıne cnm :)

hmm keske sesını duyabılseydım canım bı sarkı onerırdım ses tonuna gore ama kısmet degl ama gece soledıgın sarkıyı cok begndılerse bu sefer deısk sec nılıferde olabılır sezen aksuda 2 ıyı bı secım sen bılırsın yıne cnm :)

senin aklına gelen başka şarkılar varsa onları da söyle benim söylediklerim arasından seçme :9:

sezen aksu- geçer
yıldız tilbe- vazgeçtim
bunlarda sesini gösterebilirsin bence:34::34:
sesini bilmiyorum ama ses yarışmalarında genelde bu tarz şarkılara güzel tepkiler geliyodu :9::9::9:
bence sen o sesi fln bi izlee hangi şarkılara bayılmışlar :9::9:
ona göre seçç :24::24::24:

sezen aksu- geçer
yıldız tilbe- vazgeçtim
bunlarda sesini gösterebilirsin bence:34::34:
sesini bilmiyorum ama ses yarışmalarında genelde bu tarz şarkılara güzel tepkiler geliyodu :9::9::9:
bence sen o sesi fln bi izlee hangi şarkılara bayılmışlar :9::9:
ona göre seçç :24::24::24:

izledim o sesin tüm bölümlerini
hatta british got talent ve x factory usa programlarını bile izledim yabancı şarkı seçerim belki diye
genelde hep aynı şarkılar söyleniyor
geçer biraz yavaş sanki değil mi ?
pop dalından katıldığım için yıldız tilbe söyleyemem sanırım o biraz daha fantaziye giriyor gibi :31::31::31:

hatta british got talent ve x factory usa programlarını bile izledim yabancı şarkı seçerim belki diye
pop dalından katıldığım için yıldız tilbe söyleyemem sanırım o biraz daha fantaziye giriyor gibi :31::31::31:

canım demet akalında guzel sarkıları var bı bak ıstersen nıluferde hos bebce :)

adele set fire to the rain
nasıll pekii :44::44:

Bence geceler olsun tatlım. Bir yabancı söylemişsin zaten bir de türkçe parça da görmek isterler sesini ;)

haklısın tabi ama geçen seneki yarışmadan 2. olan kız yabancı şarkı söylemiş birde bu var ondan finalde yabancı söyleyebilirim ondan sıkıntım yok

o da geldi aklıma aslında elemede adele söyledim finalde adele nasıl olur sence güzel şarkı o da skyfall da düşünüyorum aslında o da çok iyi değil mi :26:

güzel aslındaa olabilirr:31::31:
beyonce - listen harika olur bak şimdi aklıma geldii :28::28::28:

sesini daha ön plana çıkaracak şeyler tercih etmelisin bende şarkı söylüyorum vazgeçtim iyi bir tercih olmaz bence

listen dinledim ben ama temposu düşük geldi bana biraz

Back