Müzik Öğretmenliği

bezaaa

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
2.946
5.312
Müzik Öğretmeni olan var mı ? Yardıma ihtiyacım var. Bana yardım eder misiniz lütfen :)

Merhaba bende müzik öğretmenliği ne hazırlanıyorum ygs ye gircem Martta sınav puanı çok önemli mi yani ben kendime 350 puan hedef koydum onun yanı sıra Baglama ogrenıyorum kendim kulaktan 3 Turku falan çalabiliyorum 1 ay oldu bağlamaya başlayalı.solfej derslerine de videolardan çalışıyorum bu şekilde çalışırsam yapabilir miyim veya sizin önerileriniz neler lütfen paylaşırsanız çok sevinirim :KK50:

Merhaba bende müzik öğretmenliği ne hazırlanıyorum ygs ye gircem Martta sınav puanı çok önemli mi yani ben kendime 350 calihedef koydum onun yanı sıra Baglama ogrenıyorum kendim kulaktan 3 Turku falan çalabiliyorum 1 ay oldu bağlamaya başlayalı.solfej derslerine de videolardan çalışıyorum bu şekilde çalışırsam yapabilir miyim veya sizin önerileriniz neler lütfen paylaşırsanız çok sevinirim :KK50:
Canim kendi basina basarabilecegin bir durum degil.. Guzel sanatlar lisesi okuduysan bile yinede yetenek kursuna gitmende fayda var isin yolunu bilen onlar kendi basina calisma muzii ogretmenligine hazirlayan bir kursa gitmeni tavsiye ederim.

Ben müzik öğretmenliği okuyorum,ygs puanı falan ortalama bir puan gelmesi lazım ama önemli olan yetenek konusunda kendini geliştirmek,bence profesyonel birinden kurs al,solfeji çok iyi öğren,eğer uzmanlaştığın bir müzik aleti yoksa öğrenmeye çalış.

Ben müzik öğretmeniyim antepte.isterseniz nota öğretebilirim. Ve yardımcı olabilirim. Gaziantep'e olanlar msj atsın.tel no bırakırsanız haberleşiriz özelden nasıl konuşulur Bilmem. Özelden tel no atarsanız

Müzik Öğretmeni olan var mı ? Yardıma ihtiyacım var. Bana yardım eder misiniz lütfen :)
Ben müzik öğretmeniyim antepte.isterseniz nota öğretebilirim. Ve yardımcı olabilirim. Gaziantep'e olanlar msj atsın.tel no bırakırsanız haberleşiriz özelden nasıl konuşulur Bilmem. Özelden tel no atarsanız

X