Müzik Meme Estetiği Ameliyatı

Mxuxzik

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
32
0
286
Bursa
ameliyatım 24 hazirandaydı..harikaydı herseyy ama birkac haftadır içnde batma,sag göğsüme asago dogru agırlık hissim varr,bunu yaşayan varmıı...

ameliyatım 24 hazirandaydı..harikaydı herseyy ama birkac haftadır içnde batma,sag göğsüme asago dogru agırlık hissim varr,bunu yaşayan varmıı...

Geçmiş olsuun... bgn bi dr protez taktırmak istediğimi söylediğimde komplikasyonlarından bahsetti. bunlardan birisi kapsül oluşumuymuş.protez etrafında kapsül kalınlaşıyo protezi sıkıştırıyor,sertleşiyo bu da ağrıya sebep oluyomuş :S kontrole git istersen canım ilerde şekil bozukluğuda yapıyomuş ve masajlarla engellenemezse tekrar ameliyat gerekiyomuş :18: sonucu bildirirsen sevinirim.benimde ameliyattan korkum bu açıkçası

dün gittim doktoruma...kapsül yok dedii..ama masja devam dedii..stresten falanda agrı olur dedii..regl olcam,gribim etkileri olur dedi..e vitamini önerdi aldım...birde meyankökü dedi onu henüz almadım...
ama bakalım agrı var accık hala

Çok şükür kötü bişey yokmuş umarım biran önce geçer ağrıların Artık bende olmak istiyorum bu ameliyatıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…