ya tamam istedikleri gibi değiştirsinler eşlerini ona bi lafım yok, hani eş onların cinsel organ onların bizi ilgilendirmez sonuçta da düşünsene gecenin bir vakti "ooooovvvvvv yesssss" diye seslerle yataktan sıçrıyorsun. Tövbe Tanrımamüzük festifali diye geldiydik abey, elimizi verdik kolumu alamadık
valla bu ingilizler bi cins yaw
ya tamam istedikleri gibi değiştirsinler eşlerini ona bi lafım yok, hani eş onların cinsel organ onların bizi ilgilendirmez sonuçta da düşünsene gecenin bir vakti "ooooovvvvvv yesssss" diye seslerle yataktan sıçrıyorsun. Tövbe Tanrıma
hayır yanılıp yıkılıp bizim memlekete gelmeseler bari, vallah billah kuru odunla kovalarlar
ay ben de kovalarım vallaay o kuru odunla kovalayanlardan biride ben olurum valla, hiç tamamülüm yok gece gürültüye, sessizce napıyolarsa yapsınlar
ay ben de kovalarım vallaben daha evlenemedim, sevgili bulamadım, bunlar bir de eş değiştiriyorlar, terbiyesizler, olan var olmayan var, böyle de göze sokulmaz ki
benim de başıma vurdu herhal, bugün 2. yazışım bunuşöyle bir çıkıp sosyalleşsem iyi olacak
Türkiye'de de yasak değil kiSapkınlık nasıl yasal olabiliyor böyle Şeyler nasıl izin çıkıyor yabancıların kültürleri çok farklı
enem Kennedy çirkindi yav, şöyle yakışıklı uzun boylu esmer renkli gözlü olma mıEvet es degistirme festivalin asil gayesi bekarlara "siz evde kaldiniiizz nananana" mesaji vermektir
Yemin ederim 40 yil düsünsem o baglantiyi kuramazdim. Sana harbiden bir koca lazim kiz, böyle Kennedy'ye benzeyen
yok, ahali afişleri müzik grubunun afişi sanmış.afis asıyolar , müzik festivali sanıyorlar!
ee gruba üye olurken ne grubu dıye sormazlarmı 2 gün önce öğrenmişler..