- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Merhaba arkadaşlar. Karadeniz gezisine katılacağım.Batum için müze kart gerekiyormuş. Nerden nasıl alınır ? Bilen varsa yazabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok mu bilgisi olanMerhaba arkadaşlar. Karadeniz gezisine katılacağım.Batum için müze kart gerekiyormuş. Nerden nasıl alınır ? Bilen varsa yazabilir mi
Canim ben derinkuyu yeraltı şehrini gezerken girişten almıştım. Müze kart uygulamasından da online olarak alabilirsinYok mu bilgisi olan
Türkiye’den alınan kart orda geçerli miCanim ben derinkuyu yeraltı şehrini gezerken girişten almıştım. Müze kart uygulamasından da online olarak alabilirsin
Zannetmiyorum canım kültür bakanlığına ait yerlerde geçerli Türkiye de bile müze kartın geçersiz olduğu yerler varTür
Türkiye’den alınan kart orda geçerli mi
Çok teşekkür ederimZannetmiyorum canım kültür bakanlığına ait yerlerde geçerli Türkiye de bile müze kartın geçersiz olduğu yerler var
Online hangi siteden alabilirim bir bilginiz var mıHerhangi bir müze girişinden alabilirsiniz.
Google a müze kart nerden alınır diye yazin sitenin adı çıkar Biz Müze girişinden almıştık.Online hangi siteden alabilirim bir bilginiz var mı
Baktım ama genelde Türkiye’deki müzeler var o yüzden anlamadım. Ben de müze girisinden alırım artıkGoogle a müze kart nerden alınır diye yazin sitenin adı çıkar Biz Müze girişinden almıştık.
Evet evet ondan bahsediyorumBatum'a gitmedim ama bizim müzekartı orada niye geçsin ki? Oranın müzekartı ( her ne ise) varsa onu mu kastediyorsunuz?
Aa çok teşekkür ederimBatumi card diye bir şey varmış. Sitesi bu. Online satış da varmış. Geçerli olduğu yerler yazıyor.
Rica ederim.Aa çok teşekkür ederim