Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Muz & Yumurta karışımını deneyen var mı büyümesi için?

minyontiplikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
72
299
Merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim, umarım doğru yere açmışımdır konuyu.
Biraz uzun olacak sanırım, ama iyi veya kötü yorum yaparsanız sevinirim :)

Birçok kişinin ortak yönü; küçük göğüsler. Ben de onlardan biriyim. Bu ay 25 yaşına gireceğim, fakat göğüslerim ciddi anlamda 9 yaşındaki bir kız çocuğundan farksız

Benim 15 yaşında büyümesi durdu, ve şimdiye kadar herhangi hap, ilaç, çay vs. kullanmadım, içmedim. Jinekoloğa bile gitmeye utanan biriyim, hiç gitmedim yani

Neyse, uzun araştırmalar sonucu rastgele bir video görmüştüm, bir kaç gün önce.
1 adet muzu bir kâsenin içerisinde ezip, 1 x yumurta kırıyor, karıştırıyor. 3 ay boyunca bu kür haftada 1 olmak şartıyla göğüslere uygulanıyor, yani o karışımı sürerken masaj yapılıyor aşağıdan yukarı, daireler şeklinde. Hem büyüyor, hem de dikleşmesini sağlıyor(muş).

Ben denemeyi düşünüyorum, fakat 3 ay da uzun bir süre gibi sanki, aranızda deneyen var mı?
Tabi rezene çayı, ve çemen otu çayını, kara üzüm çekirdeğini de ihmâl etmeme şartıyla destekleyici olarakta kullanılmalı sanırım.

Yani denildiği gibi bu rezene olayı falan, aslı var mı? Sallama çay da olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…