Merhaba arkadaşlar. size bir sorum var . Muz kilo aldırır mı ya tam tersi zayiflatir mi?
ben kq almak istiyorum bazı arkadaşlar muz ye diyor bazıları tam tersi
Muzun öyle bir etkisi olup olmadığını bilmiyorum ama ben iş yerinde 2-3 gün kendimi zorlayıp max yiyebildiğim kadar yemiştim. Midem ağrıdı o derece. Sonra yavaş yavaş porsiyonlar büyümeye başladı. Sanırım midemde genişledi bu sayede. Yavaş yavaş 1-2 derken 9 kilo kadar almıştım...
Önemli olan düzenli yemek yemek. Birde yedikleriniz sağlıklı şeyler olsun. Bence en iyisi diyetisyen eşliğinde götürmek bu süreci. Sporda yapın ki yağ ve çatlak olarak geri dönmesin o kilolar.
Not: Birden almaya çalıştığım için (1-2 artsa dahi) çatlaklarım oluştu hafif. Uyarayım o konuda :)
Muzun içerisinde bulunduğu doğal şeker aşırı tüketimlerde kilo aldırmaktadır. Zaten muzu gün içerisine yayarak 2-3 defa yenmesi söyleniyor. Çok fazla miktarda muz yerseniz sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Muz içerdiği maddelerden dolayı çok şifalı bitki olmasına rağmen, fazla tüketiminde sağlık sorunlarına yol açmaktadır. Nereden mi biliyorum ? Bildiğimden değil reklama geldim