• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muz kilo aldırır mı

Almihanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
60
14
3
Merhaba arkadaşlar. size bir sorum var . Muz kilo aldırır mı ya tam tersi zayiflatir mi?
ben kq almak istiyorum bazı arkadaşlar muz ye diyor bazıları tam tersi

Muz en kalorili meyvelerdenbiridir.. uzumde oyle..muzu ekstradan yiyeceksin o zaman oyle ogun niyetibe degil

Muzun öyle bir etkisi olup olmadığını bilmiyorum ama ben iş yerinde 2-3 gün kendimi zorlayıp max yiyebildiğim kadar yemiştim. Midem ağrıdı o derece. Sonra yavaş yavaş porsiyonlar büyümeye başladı. Sanırım midemde genişledi bu sayede. Yavaş yavaş 1-2 derken 9 kilo kadar almıştım...
Önemli olan düzenli yemek yemek. Birde yedikleriniz sağlıklı şeyler olsun. Bence en iyisi diyetisyen eşliğinde götürmek bu süreci. Sporda yapın ki yağ ve çatlak olarak geri dönmesin o kilolar.

Not: Birden almaya çalıştığım için (1-2 artsa dahi) çatlaklarım oluştu hafif. Uyarayım o konuda :)

bence aldırır çok şekerli çünkü ama faydalı minerallerde içerdiğinden yenmeli abartmadan

Muzun içerisinde bulunduğu doğal şeker aşırı tüketimlerde kilo aldırmaktadır. Zaten muzu gün içerisine yayarak 2-3 defa yenmesi söyleniyor. Çok fazla miktarda muz yerseniz sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Muz içerdiği maddelerden dolayı çok şifalı bitki olmasına rağmen, fazla tüketiminde sağlık sorunlarına yol açmaktadır. Nereden mi biliyorum ? Bildiğimden değil reklama geldim :eğlence:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back