• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi muz kaçıncı ayda verilir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dn0328

çok şükür bin şükür
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
1.568
47
358
merhaba.5 aylık bir bebeğim var.bi kaç gündür yoğurt yediriken içine muzu ezip koyuyorum oğlumda severek yiyiyor.acaba bir zararı olur mu?gerçi şimdilik bir anormallik yok ama tereddütte kaldım.

canım bende senin gibi 5 aylıkken muz ezip veriyordum ama dr umuz erken olduğunu ve 7. ayı beklememizi söylemişti.şimdi kızımın 8. ayı bitti muzu ezip içinede sütle yumuşatılmış 2-3 bisküvi katarak bir öğün hazırlıyorum.
sende dr una bir danış istersen...sevgilerle...

merhaba.5 aylık bir bebeğim var.bi kaç gündür yoğurt yediriken içine muzu ezip koyuyorum oğlumda severek yiyiyor.acaba bir zararı olur mu?gerçi şimdilik bir anormallik yok ama tereddütte kaldım.

canım henüz erken.muz ağır bir meyvedir hazmı zordur biraz daha büyüsün öyle verirsin.ben 7.ayında başladım her sabah ezip kahvaltısına karıştırdım.her gün düzenli verilirse vücudu alışıyor ve kabızlık yapmıyor.yani bizde yapmadı.sevgiler. :emir_bebek:

bana doktorumuz muzun bebek gelişimi için anlamlı bir meyve olmadığını söylemişti. yani içinde potasyum gibi mineraller var onlarda ishalden sonra gerekir onun dışında vermene gerek yok ama arada bir çeşit olsun dersen tattırırsın demişti.
kabız yapma sorununuda biliyorsunuzdur zaten...

işin ilginç tarafı bizde kabız olmadı hiç.neyse bir iki ay daha bekleyeyim o zaman.

Back