Mutsuzum

cano310

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
29
20
31
Merhaba. Ben 2 senelik evliyim. Çocuğumuz yok. İlk 1 sene hiç aklıma gelmemişti bebek. 2.seneye yaklaşırken aklımı kurcalamaya başladı bu sorun. Doktora gittim. Adet düzensizliğim vardı Çünkü. Belki de bu yüzden olmadı demiştim. Doktorum hiç bir sorunum olmadığını söyledi. Denemeye devam edin zamanla olur dedi.
2.seneye girdik. Hala olmadı. Eşim gitti bu sefer doktora. Yine sorun yok dediler.
Allahın taktiri olur diyorum ama her ay adet olunca çok üzülüyorum. İnancımı kaybetmekten çok korkuyorum. Neden olmuyor,Allah beni Sevmiyor mu,dualarım neden Kabul olmuyor diye bu ve bunun gibi bir çok Soru beynimi kemiriyor. Aglamamak için Kendimi zor tutuyorum.
Etrafımda ki insanların benden sonra bebekleri olmasına, arkadaşımın 2.bebeğini dünyaya getirdiğine,bir başka arkadaşımın Henüz 1 aylık evliyken hamile olduğuna o kadar imreniyorum ki. İnsanların sırf ben üzülmeyim diye yanımda bebek haberlerini paylaşmadıklarını duyunca çok canım yanıyor.
Bu kadar mı acınacak haldeyim ben?
Buna rağmen hamilelik haberleri aldığım insanlara düşmanım dahi olsa Sağ salim kucağına al diye dua ediyorum.
Neden benim baskalarıma ettiğim dua kabul oluyor da benim kendime ettiğim duam kabul olmuyor? Ruhum sancıyor.
Duvarlar üstüme üstüme geliyor. Nefes alamıyorum.

Nasip bu. Siz inancınizi yitirseniz bebeginiz kucaginiza gelecek mi?
Hic olmazsa dua edecek bir Rabbiniz var.
Allah hayirlisini versin...

Canım gebe kalanlar sana daha iyi bilgi vereceklerdir ama şunu söyliyim ya doktorlar şu sorunun var o yüzden olmuyor deselerdi
Bak sende de eşinde de hiç bi sorun yokmuş buna sevin
Demekki tam gününü şeyedememişsiniz
Bi de bu kadar ağır baskılarsan kendini bundan bedenin de olumsuz etkilenir tabiki
Biraz rahatlamaya çalış
İnşallah kısa zamanda sorunun hallolur

Öncelikle bol bol tövbe estağfirullah çekmeni öneririm.Keza hislerin isyana gitmiş gibi.. Benimde senin gibi 2 senelik evli arkadaşımın çocuğu olmuyor herşey çok normalken olmuyor, Allahın takdiri, isyana düşme ve sabret.Doğru zamanda elbet olacaktır..Bazı kişilerin geç olurmuş misal, bir tanıdığım 8 sene sonra ikizleri oldu, bir diğer 10 senelik evli arkadaşımın kızı dünyaya geldi yakın zamanda, hiç sorunları yokken üstelik düşün!..İçim iyice rahat etsin diyorsan doktora görün, tedavisi varsa o aşamadaysa ol, ama tedavilik değilde zamansa çare, sakın isyan etme ve dua et, sabret..

Canım söylediklern içimi parçaladı ama kendini şimdiden böyle üzme İNŞALLAH ALLAH sanada kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder.Evet söylediklerinin hepsini tüm çocuğu olmayanlar hissediyor.Benim 5 senem olacak neredeyse 2 kez tüp bebek denedik olmadı. Sebepsiz infertilite.Vardır Rabbimin bir bildiği sonuçta yarattğı kulunu başıboş bırakmaz güzel ALLAHIM.İnşallah birgün bizimde olur hayırlı ve sağlıklısıyla.Ben inancımı hiç kaybetmedim..

Canım bazı kadınların yapısı dolayısı ile böyle oluyormuş. Kuzenimin 2. senede oldu ona da hiç birşey yok dedi doktoru bekleyin dedi ve oldu. Hiç bir zaman inancını kaybetme, o zaman daha çok umutsuzluğa düşersin doktorlar sorun yok diyorsa bekle biraz sabret.

Hepinize çok Teşekkür ederim.
İnancımı kaybetmekten korkuyorum ben iste maalesef olmayacak diye düşünüyorum bu da beni korkutuyor.
Biz annemlerin evliliğinden 13 sene sonra dünyaya gelmişiz. Bunu da düşünerek kendimi kaybetmemeye çalışıyorum.
Baskalarının evlendikten 1-2 ay sonra hamile kaldıklarını duyup hastanelere gidip bebek için tedavi görmek çok uzuyor beni. :/
Rabbim hayırlısını versin diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…