Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, gerçekten çok ama çok mutsuzum, çünkü ilk bebeğimi 2 sene önce 8 haftalıkken, gelişmediği için, kalp atışı duyulmadığı için kürtajla aldırmak zorunda kaldım, şimdi tekrar hamileyim, bunun tadını çıkarmak dururken ben sorunlarla boğuşuyorum, bi hafta önce bi damla damarlı bi kan geldi, eşimli ilişkiye girdikten bi gün sonraydı, sonra bi daha birlikte olmadık, bunun yerleşme kanaması olduğunu düşündüm, sonra pazar günü kendimi çok yordum, evde baya bi temizlik yaptım, cumarteside çok fazla yol yürüdüm bunların etken olduğunu düşünüyorum, kanla karışık kahverengi akıntı geldi, doktorumu aradım bana progestan verdi, dün akşam ve bu sabah kullandım, sizce bu kanamalar devam edermi?? ne zaman kesilir?? bide 17 ekim benim regl günümdü, bugün 27 kasım, yani ben tam ne kadarlık hamileyim?? pazar günü doktorda keseyi göremedi, henüz çok küçük dedi, kan değerlerim 892 gibi bişey çıktı?? kafam çok karışık neler oluyor, bu bebeğimide kayıpmı edeceğim, sizce kese ne zaman görülür ve kalp atışı ne zaman duyulur?? çok soru sordum affedin beni, içimdeki korkuya verin, bu sefer bebeğim olsun, sağlıklı bi bebeğim olsun onu kucağıma aliyim istiyorum