mutsuzluk peşimi ne zaman bırakacak

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
Merhaba arkadaşlar

buraya son zamanlarda çok konu açtım farkındayım ama paylaşacak kimsem yok sizlerle paylaşıp rahatlamaya çalışıoyorum.
son zamanlarda çok mutsuzum. yaşananları yazmıştım daha önce neyse yine beni mutsuz edecek bi hadise daha yaşandı. dün direksiyon sınavım vardı. ve yine geçemedim. ilk dosyamı yaktım. 2. dosya açışım bu. yine kaldım 5. sınavımda ve 3 tür hep iki duba arası parkta kalıyorum kaldırıma çarpıyorum. bu sefer başarıcam dedim hocam da umutluydu hep park çalıştık ama yine kaldım bütün özgüvenim gitti umudum bitti. kendimi başarısız hissediyorum. hepte iyi komisyona denk geldim hele dünkü komisyon çok iyidi kadındı çok iyi davrandı. ama ben yine başarısız oldum. 3 tane daha hakkım var ama girmek istemiyorum artık. hem emeğime yazık hem de parama yazık her girişimde 270 tl para veriyorum. maddi durumumda bu aralar bozuk. asgari ücretle çalışıyorum zaten. vazgeçmek istemiyorum ama olmuyor. yapamıyorum. ağlıyorum dünden beri. beceriksizim bu konuda galiba.

Kaldırıma çarptınız diye bırakıyorlar mı ya hayret bişey. Hepimiz yeri geliyor park ederken tekeri kaldırıma sürtüyoruz. Yeni sistemi hiç bilmiyorum ama hiçbirimiz kolay öğrenmedik. Lütfen pes etmeyin hakkınız varmış sonuna kadar kullanın.

artık öyle yeni sistem çok zor maalesef daha önce yokuş yukarı çıkarken arabayı durdurup 1 e alınca 30 sn beklemedim diye bırakmışlardı 1e aldıktan sonra hemen yürümüşüm diye beklemem lazımmış .saçma sapan kurallar sanki gerçekte 30 sn beklicem arkadaki adam arabadan iner napısoun yürüsene diye ben de 30 sn beklemem lazım öyle öğrettiler mi dicem işte trajikomik bi durum

biraz kendinize zaman tanıyın
başarısız olduğunuz konunun üzerine giderseniz
iyice paniklersiniz
bir süre girmeyi düşünmüyorum zaten sınav 30 aralıkta onu atlayıp bu sürede biraz moral depolayıp 3.ye girmek istiyorum 2. hakkım yanacak ama napayım çok bunaldım marttan beri ben bu sınavla uğraşıyorum. 1 sene olacak nerdeyse elde var koca bir sıfır.

Bir yakının baban sevgilin Arkadaın vs Detaylı çalıştırsın. Biraz da özel ders al yaparsın.
Emin ol o kadar zor değil. Ben bile yaptıysam herkes yapar.

Napsinlar kaldirima carpti diye gecirsinlermi...

Umutsuzluga kapilmayin, pratik yapa yapa oturacak bisi bu.
Bende ilkinde cop konteynrna carpiyordum az kalsin.
Zamanla ve pratikle oturuyor.

Napsinlar kaldirima carpti diye gecirsinlermi...

Umutsuzluga kapilmayin, pratik yapa yapa oturacak bisi bu.
Bende ilkinde cop konteynrna carpiyordum az kalsin.
Zamanla ve pratikle oturuyor.

Yalnızca lastik kaldırıma çarptı diye insan bırakılmaz. Trafikte yapılan bir hata yoksa, sırf park ederken lastik sürttü diye bırakılmaz. Gecirilebilir evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…