- Konu Sahibi agresifkiz
-
Sevmeden çalışmak tam bir işkence gerçekten. Organizasyon şirketi olanlarla iletişim kurup yarı zamanlı ya da işi öğrenene kadar bir şeyler yapıp yapamayacağınızı sorabilirsiniz. Google'da iş kurma forumları aratıp oradan fikirler edinebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Benim gibi çok insan olduğuna eminim ama fikir edinmek istedim. Memur olarak çalışan bir sağlıkçıyım. Tatmin etmeyen bir gelirim var ama her şeyden önce işimi sevmiyorum mutsuz çalışıyorum eziyet geliyor her gün işe gelmek. Çevreme bunu söylediğimde kim işini seviyor ki, bu ekonomi de bak karnın doyuyor garanti iş gibi cevaplar alıyorum haklı olarak. Ama asla beni yansıtmayan sevmediğim bir iş yapıyorum. Yemek yapmayı çok seven biriyim, süs püs organizasyon sunum masa dizaynı böyle şeylere bayılırım. Biliyorum ütopik ama ticaret özel sektör o alanlara mı yönelsem seveceğim işler mi bulsam radikal kararlar alacak asla cesaretim yok ama ne yapabilirim günlerdir düşünüyorum çok mutsuzum çünkü. Ruh gibi biri oldum. Nişan kına organizasyonu gibi işlere mi girsem yapabilir miyim diyorum ama neresinden başlanır ne yapılır hiç bilmiyorum. Saçmalıyor muyum sizce? Boş hayaller mi bunlar yoksa sizce? Ben zaten cesaretsizim çevrem zaten pek cesaretlendirmiyor belki farklı bir akıl alırım dedim.
Hiç öyle düşünmeyin dünyaya bir kere geliyorsunuz.. Hiçbir şey için geç değil hem sevince o işte başarılı oluyorsunuz Allah nasip ederseMerhaba arkadaşlar. Benim gibi çok insan olduğuna eminim ama fikir edinmek istedim. Memur olarak çalışan bir sağlıkçıyım. Tatmin etmeyen bir gelirim var ama her şeyden önce işimi sevmiyorum mutsuz çalışıyorum eziyet geliyor her gün işe gelmek. Çevreme bunu söylediğimde kim işini seviyor ki, bu ekonomi de bak karnın doyuyor garanti iş gibi cevaplar alıyorum haklı olarak. Ama asla beni yansıtmayan sevmediğim bir iş yapıyorum. Yemek yapmayı çok seven biriyim, süs püs organizasyon sunum masa dizaynı böyle şeylere bayılırım. Biliyorum ütopik ama ticaret özel sektör o alanlara mı yönelsem seveceğim işler mi bulsam radikal kararlar alacak asla cesaretim yok ama ne yapabilirim günlerdir düşünüyorum çok mutsuzum çünkü. Ruh gibi biri oldum. Nişan kına organizasyonu gibi işlere mi girsem yapabilir miyim diyorum ama neresinden başlanır ne yapılır hiç bilmiyorum. Saçmalıyor muyum sizce? Boş hayaller mi bunlar yoksa sizce? Ben zaten cesaretsizim çevrem zaten pek cesaretlendirmiyor belki farklı bir akıl alırım dedim.
Ücretsiz izin alıp deneyin,yani tamamen istifa etmeyin en azından olumsuz olursa işinize geri dönebilinMerhaba arkadaşlar. Benim gibi çok insan olduğuna eminim ama fikir edinmek istedim. Memur olarak çalışan bir sağlıkçıyım. Tatmin etmeyen bir gelirim var ama her şeyden önce işimi sevmiyorum mutsuz çalışıyorum eziyet geliyor her gün işe gelmek. Çevreme bunu söylediğimde kim işini seviyor ki, bu ekonomi de bak karnın doyuyor garanti iş gibi cevaplar alıyorum haklı olarak. Ama asla beni yansıtmayan sevmediğim bir iş yapıyorum. Yemek yapmayı çok seven biriyim, süs püs organizasyon sunum masa dizaynı böyle şeylere bayılırım. Biliyorum ütopik ama ticaret özel sektör o alanlara mı yönelsem seveceğim işler mi bulsam radikal kararlar alacak asla cesaretim yok ama ne yapabilirim günlerdir düşünüyorum çok mutsuzum çünkü. Ruh gibi biri oldum. Nişan kına organizasyonu gibi işlere mi girsem yapabilir miyim diyorum ama neresinden başlanır ne yapılır hiç bilmiyorum. Saçmalıyor muyum sizce? Boş hayaller mi bunlar yoksa sizce? Ben zaten cesaretsizim çevrem zaten pek cesaretlendirmiyor belki farklı bir akıl alırım dedim.
Piyasayı geçtim artık herkes orjinal ya da daha maliyetsiz diye kendisi yapıyor. Hobi olarak yaparım diyorsaniz instg.bir sayfa açın.Merhaba arkadaşlar. Benim gibi çok insan olduğuna eminim ama fikir edinmek istedim. Memur olarak çalışan bir sağlıkçıyım. Tatmin etmeyen bir gelirim var ama her şeyden önce işimi sevmiyorum mutsuz çalışıyorum eziyet geliyor her gün işe gelmek. Çevreme bunu söylediğimde kim işini seviyor ki, bu ekonomi de bak karnın doyuyor garanti iş gibi cevaplar alıyorum haklı olarak. Ama asla beni yansıtmayan sevmediğim bir iş yapıyorum. Yemek yapmayı çok seven biriyim, süs püs organizasyon sunum masa dizaynı böyle şeylere bayılırım. Biliyorum ütopik ama ticaret özel sektör o alanlara mı yönelsem seveceğim işler mi bulsam radikal kararlar alacak asla cesaretim yok ama ne yapabilirim günlerdir düşünüyorum çok mutsuzum çünkü. Ruh gibi biri oldum. Nişan kına organizasyonu gibi işlere mi girsem yapabilir miyim diyorum ama neresinden başlanır ne yapılır hiç bilmiyorum. Saçmalıyor muyum sizce? Boş hayaller mi bunlar yoksa sizce? Ben zaten cesaretsizim çevrem zaten pek cesaretlendirmiyor belki farklı bir akıl alırım dedim.
Memurlukta kafan rahat olur ama sağlıkta sevmeden yapılacak şey değil hergüm cehennemi yaşarsın.Ben de sağlıkçıydım ama özelde.Merhaba arkadaşlar. Benim gibi çok insan olduğuna eminim ama fikir edinmek istedim. Memur olarak çalışan bir sağlıkçıyım. Tatmin etmeyen bir gelirim var ama her şeyden önce işimi sevmiyorum mutsuz çalışıyorum eziyet geliyor her gün işe gelmek. Çevreme bunu söylediğimde kim işini seviyor ki, bu ekonomi de bak karnın doyuyor garanti iş gibi cevaplar alıyorum haklı olarak. Ama asla beni yansıtmayan sevmediğim bir iş yapıyorum. Yemek yapmayı çok seven biriyim, süs püs organizasyon sunum masa dizaynı böyle şeylere bayılırım. Biliyorum ütopik ama ticaret özel sektör o alanlara mı yönelsem seveceğim işler mi bulsam radikal kararlar alacak asla cesaretim yok ama ne yapabilirim günlerdir düşünüyorum çok mutsuzum çünkü. Ruh gibi biri oldum. Nişan kına organizasyonu gibi işlere mi girsem yapabilir miyim diyorum ama neresinden başlanır ne yapılır hiç bilmiyorum. Saçmalıyor muyum sizce? Boş hayaller mi bunlar yoksa sizce? Ben zaten cesaretsizim çevrem zaten pek cesaretlendirmiyor belki farklı bir akıl alırım dedim.
Piyasada o kadar çok var ki, farklı olmanız lazım sıfırdan tercih edilebilmeniz için.Merhaba arkadaşlar. Benim gibi çok insan olduğuna eminim ama fikir edinmek istedim. Memur olarak çalışan bir sağlıkçıyım. Tatmin etmeyen bir gelirim var ama her şeyden önce işimi sevmiyorum mutsuz çalışıyorum eziyet geliyor her gün işe gelmek. Çevreme bunu söylediğimde kim işini seviyor ki, bu ekonomi de bak karnın doyuyor garanti iş gibi cevaplar alıyorum haklı olarak. Ama asla beni yansıtmayan sevmediğim bir iş yapıyorum. Yemek yapmayı çok seven biriyim, süs püs organizasyon sunum masa dizaynı böyle şeylere bayılırım. Biliyorum ütopik ama ticaret özel sektör o alanlara mı yönelsem seveceğim işler mi bulsam radikal kararlar alacak asla cesaretim yok ama ne yapabilirim günlerdir düşünüyorum çok mutsuzum çünkü. Ruh gibi biri oldum. Nişan kına organizasyonu gibi işlere mi girsem yapabilir miyim diyorum ama neresinden başlanır ne yapılır hiç bilmiyorum. Saçmalıyor muyum sizce? Boş hayaller mi bunlar yoksa sizce? Ben zaten cesaretsizim çevrem zaten pek cesaretlendirmiyor belki farklı bir akıl alırım dedim.
merhaba sağlık sektöründe deĝişik bor alans geçiş yapabiliyor musunuz mesela okul hemşireliği çok rahat. ya da sabah git akşam gel gibi ya da ambulans hemşireliğinde 2 3 gün izinlisin diye biliyorum. böylece boş vakitlerde bu hayallerinizle ilgili eğitimlere katılıp ufak girişimler yapabilirsiniz, bu arada kać yaşındasınız kaç yıllık memursunuz 5 yıl bitincr belki ücretsiz izin şansınız olur garanti işi birakmak bence riskliMerhaba arkadaşlar. Benim gibi çok insan olduğuna eminim ama fikir edinmek istedim. Memur olarak çalışan bir sağlıkçıyım. Tatmin etmeyen bir gelirim var ama her şeyden önce işimi sevmiyorum mutsuz çalışıyorum eziyet geliyor her gün işe gelmek. Çevreme bunu söylediğimde kim işini seviyor ki, bu ekonomi de bak karnın doyuyor garanti iş gibi cevaplar alıyorum haklı olarak. Ama asla beni yansıtmayan sevmediğim bir iş yapıyorum. Yemek yapmayı çok seven biriyim, süs püs organizasyon sunum masa dizaynı böyle şeylere bayılırım. Biliyorum ütopik ama ticaret özel sektör o alanlara mı yönelsem seveceğim işler mi bulsam radikal kararlar alacak asla cesaretim yok ama ne yapabilirim günlerdir düşünüyorum çok mutsuzum çünkü. Ruh gibi biri oldum. Nişan kına organizasyonu gibi işlere mi girsem yapabilir miyim diyorum ama neresinden başlanır ne yapılır hiç bilmiyorum. Saçmalıyor muyum sizce? Boş hayaller mi bunlar yoksa sizce? Ben zaten cesaretsizim çevrem zaten pek cesaretlendirmiyor belki farklı bir akıl alırım dedim.
Radikal karar alcak cesaret değil para lazım bu devirde para var mı işsiz mesela 1 yıla yakın seni idare edecek kadarMerhaba arkadaşlar. Benim gibi çok insan olduğuna eminim ama fikir edinmek istedim. Memur olarak çalışan bir sağlıkçıyım. Tatmin etmeyen bir gelirim var ama her şeyden önce işimi sevmiyorum mutsuz çalışıyorum eziyet geliyor her gün işe gelmek. Çevreme bunu söylediğimde kim işini seviyor ki, bu ekonomi de bak karnın doyuyor garanti iş gibi cevaplar alıyorum haklı olarak. Ama asla beni yansıtmayan sevmediğim bir iş yapıyorum. Yemek yapmayı çok seven biriyim, süs püs organizasyon sunum masa dizaynı böyle şeylere bayılırım. Biliyorum ütopik ama ticaret özel sektör o alanlara mı yönelsem seveceğim işler mi bulsam radikal kararlar alacak asla cesaretim yok ama ne yapabilirim günlerdir düşünüyorum çok mutsuzum çünkü. Ruh gibi biri oldum. Nişan kına organizasyonu gibi işlere mi girsem yapabilir miyim diyorum ama neresinden başlanır ne yapılır hiç bilmiyorum. Saçmalıyor muyum sizce? Boş hayaller mi bunlar yoksa sizce? Ben zaten cesaretsizim çevrem zaten pek cesaretlendirmiyor belki farklı bir akıl alırım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?