- Konu Sahibi agresifkiz
Merhaba arkadaşlar. Benim gibi çok insan olduğuna eminim ama fikir edinmek istedim. Memur olarak çalışan bir sağlıkçıyım. Tatmin etmeyen bir gelirim var ama her şeyden önce işimi sevmiyorum mutsuz çalışıyorum eziyet geliyor her gün işe gelmek. Çevreme bunu söylediğimde kim işini seviyor ki, bu ekonomi de bak karnın doyuyor garanti iş gibi cevaplar alıyorum haklı olarak. Ama asla beni yansıtmayan sevmediğim bir iş yapıyorum. Yemek yapmayı çok seven biriyim, süs püs organizasyon sunum masa dizaynı böyle şeylere bayılırım. Biliyorum ütopik ama ticaret özel sektör o alanlara mı yönelsem seveceğim işler mi bulsam radikal kararlar alacak asla cesaretim yok ama ne yapabilirim günlerdir düşünüyorum çok mutsuzum çünkü. Ruh gibi biri oldum. Nişan kına organizasyonu gibi işlere mi girsem yapabilir miyim diyorum ama neresinden başlanır ne yapılır hiç bilmiyorum. Saçmalıyor muyum sizce? Boş hayaller mi bunlar yoksa sizce? Ben zaten cesaretsizim çevrem zaten pek cesaretlendirmiyor belki farklı bir akıl alırım dedim.