mutsuz olan arkadaşlarımm..! birazcık tebessüme ne dersiniz :)

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
hep üzüntü,dert,tasa,keder,acı ve bitmeyen sıkıntılar buyrun sizi minicik prensesimle tanıştırayım azıcık tebessüm edelim hep birlikte

Eklentiler

• $Fotoðraf0166.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $Fotoðraf0167.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 63
  • $pire.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $SAM_0757.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Maşallah subhanallah
Allah nazarlardan saklasın
Hayırlı yazgıları olsun inşallah..

Buarada konu yanlış bölümde :26:

Bir insanın hayatında böyle bir mutluluk olduktan sonra dert tasa kalır mı ki ya allah hepimize nasip etsin ...maşallah ben onu yerim öperim severim dünya güzeliii allah analı babalı büyütsün canım senin gibi herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

bende bol bol öpüyorum ama inşallah :) ama o benim yeğenim.yinede evladım sayılır tabi

Mis gibi kokuyordur o şimdi.. Yavrum benim ya, maşallah Rabbim nazarlardan korusun kim bilir ne güzel bir duygudur Yüzümün gülümsemesini sağladı bu minik melek :101:

Son düzenleme:
Mis gibi kokuyordur o şimdi.. Yavrum benim ya, maşallah Rabbim nazarlardan korusun kim bilir ne güzel bir duygudur Yüzümün gülümsemesini sağladı bu minik melek :101:

amacı gülümsetmek zaten başardığımıza sevindik :) evet ya bi kokusu var melek ya o yüzden heralde amin..

Öncelikle maşallah.
Ama hem burası yeri değil hemde bebeğinizin resmini herkesin göreceği böyle yerlere koymayın.
Maşallh demeden geçen olur, nazarla bakan olur....

haklısınız ya.nazar filan :S nasıl kaldırabilirim bu konuyu? bulamadımda yardımcı olan varsa eğer?

40 bin kere MASALLAH..
ay ben yerim bunu yaaaa cok tatli
Hayirli olsun canim..

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…