Mutsuz geçen bir bayram daha ; (((((

şimdi sizin yazınızı okuyunca aklıma geldide bende eşimle bayramlaşmadım. bütün sülaleyi aradım ama onu unuttum. insan en yakınındaki nasıl olsa ykını diye pek önemsemiyor galiba. bence alınmaya yer aramayın. bayram günü çalışıyormuş adam yazık.

Tamam cok büyük sorun olmayabilir sizce ama herkes sevdiğinden bi öncelik bekler degil mi bu tarz konular da hassas olduğumu bilio o yüzden uzaklıkta ayri üzüyor tabi sitemler en ufak şeylerden bile olabilio

Bak ufak bir örnek vereyim. Annem benim için herkesten önemlidir. Yurtdışında yaşıyorum, sabah kalktım teyzelerin, arkadaşların bayramını kutladım. Sonra yattım uyudum. Annemi en sona bıraktım ki bayramlaşma faslı Durulsun rahat rahat kutlayayım, skype yapalım diye. Ben şimdi annemi sevmiyor muyum? Hatta teyzeme yazdığımda annem de yanındaydı, hiç de alınıp gücenmedi. Niyet önemli, Hemen kötü düşünmeyin. Böyle şeyleri kafaya takmaya değmez

Evet öyle ama biz birbrimze uzagiz yakin olsakta bi telefona bakio hersey gurbetlik zor hakveriyor ama bildiğinden geri kalmıyor ben erkeklere iyi niyet düşünemiyorm kılı kirk yararlar isteselrr

En üzgün geçen bayramınız bu sebepten olsun yaa...
Neler var neler,ilk bayramını vefat ettiği için annesiz babasız geçirenler, 30 senelik ilişkiden sonra ayrılan çiftlerin ilk bayramı,bayramlık alamadığı için üzülen onca çocuk... Boşveriiin takmayın bu kadar, kendinizi boş yere yıpratmayın
.

Haklisiniz ama nebilim lafa geldimi herseyi biliyor ama bunuda bilmeliydi bozulcagimi biliyor ufak şeylere alinan insanm günümü mahfetti bu davranisiyla bide haklisin diyo

Üff , ne abartmışsınız yaa... hakkatten de anlayışsız birisiniz ve haksızsınız. Bayramı mutsuz geçirmeyi seçen sizsiniz. Başlığa bakan da bir şey var sanır.
İşiniz gücünüz mü yok 2 saatin hesabını yapıyorsunuz? Böyle saplantılar hiç sağlıklı değil.

Biz aynı apartmanda yaşıyoruz nişanlımla beni sevdiğine inanıyorum fakat arada çok ilgisiz hissediyorum bende.Şimdi ikimizde bayram nedeniyle farklı şehirlerdeyiz sabah namaza gitmiş 9 da mesaj atmış.sonra mesajlaşırken sustu birden hiç neden yokken?bende sinir olurum aslında ne diye bir dakikanı ayıramıyorsun diye annesiyle görüştüm az önce mesela gayette bütün aile toplanmış oturuyormuş,yani istese yazabilir ama yazmıyor.Sorduğum soruya yanıt dahi vermedi.Şimdi bana niye yanıt vermiyorsun diye suçlamalı bayram gününü adama zehir mi etmeliyim.kaçta yazdığının ne zaman yazdığının önemi yok,anlıyorum sende seni çok önemsediğini hissettirsin istiyorsun ama her zaman böyle olmuyor imkansız.Ben önceden çok sorun ederdim bunu ama artık etmiyorum.O yazmadan üstünde bile durmuyorum.Bursa ya giderken aşağı inip buluşmadı bile hazırlık yapıyorum diye,brbirimizi görmeden ayrıldık o kadar yakın olmamıza rağmen şimdi adama tavır yapsam bunalacak sende gelebilirdin diyecek bayramüstü tartışacaktık ama yorgunsun yat dinlen yarın yola çıkacaksın gelince görüşürüz dedim,bugün de yazmadı yanıtsız bıraktı beni annesini aradım bir şey olmamış gibi 10 dk.annesiyle görüştüm.Hala yanıt vermedi mesela?Sorun ediyor muyum asla? Çünkü bayram günü elinde telefonla uğraşmak ayıplanabilir terbiyesizlik olarak algılanabilir.Yani bende senin gibiyim ama bunu düşüneceğine aklını dağıt üstüne gitme sende rahatlayacaksın,o da sonunda zaten hayatım af edersin yazamadım,çok anlayışlısın gibi sözlerle konuşacaktır.Şahsen böyle daha mutluyum

Ayrıca adam size mesaj atıp geç kaldığını söylemiş,sizi arayacağını da .İşi isterse 5 dakika olsun.Adam en iyisini yapmış.Gider gitmez telefona mı sarılacaktı insanlarla bayramlaşmak varken?Bu terbiyesizliktir.Ayrıca giderken aramaması da en iyisi.Allah korusun araba kullanırken telefonla konuşunca ya dalgınlaşır kaza yapsa?Her şeyin olumsuzunu düşünüyorsunuz ama bunu da düşünün.Adama bayramı rezil etmeyin.Madem sözlünüz arayın ailesiyle bayramlaşın,daha sonra sözlünüz sizi aradığında ya da mesaj attığında da tavır yapmayın..

Abartmışsınız sonuçta kutlamış mı kutlamış ha 2 saat evvel ha 2 saat sonra.. bu kadar takıntı yapmayın kendiniz üzülürsünüz

Reactions: tse
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…