şimdi sizin yazınızı okuyunca aklıma geldide bende eşimle bayramlaşmadım. bütün sülaleyi aradım ama onu unuttum. insan en yakınındaki nasıl olsa ykını diye pek önemsemiyor galiba. bence alınmaya yer aramayın. bayram günü çalışıyormuş adam yazık.
Evet öyle ama biz birbrimze uzagiz yakin olsakta bi telefona bakio hersey gurbetlik zor hakveriyor ama bildiğinden geri kalmıyor ben erkeklere iyi niyet düşünemiyorm kılı kirk yararlar isteselrrşimdi sizin yazınızı okuyunca aklıma geldide bende eşimle bayramlaşmadım. bütün sülaleyi aradım ama onu unuttum. insan en yakınındaki nasıl olsa ykını diye pek önemsemiyor galiba. bence alınmaya yer aramayın. bayram günü çalışıyormuş adam yazık.
Haklisiniz ama nebilim lafa geldimi herseyi biliyor ama bunuda bilmeliydi bozulcagimi biliyor ufak şeylere alinan insanm günümü mahfetti bu davranisiyla bide haklisin diyoBak ufak bir örnek vereyim. Annem benim için herkesten önemlidir. Yurtdışında yaşıyorum, sabah kalktım teyzelerin, arkadaşların bayramını kutladım. Sonra yattım uyudum. Annemi en sona bıraktım ki bayramlaşma faslı Durulsun rahat rahat kutlayayım, skype yapalım diye. Ben şimdi annemi sevmiyor muyum? Hatta teyzeme yazdığımda annem de yanındaydı, hiç de alınıp gücenmedi. Niyet önemli, Hemen kötü düşünmeyin. Böyle şeyleri kafaya takmaya değmez
Hepinize iyi bayramlar dilerim . Ben çok Üzgünüm keyifsizim bayramlar bana iyi gelmiyor. Sözlümle ayrı sehirdeyiz sabah kalkmış namaza gitmiş sonra 9 gibi mesaj atıyor geç kaldım işe aricam diye 11 gelio yeni ariyor ev is arasi 20 dk bayramimi kutlamak icin tüm enerjim düştü kalktığında mesaj atabilir giderken arayabilir araba kullanıyor ama bes dk olmicak neymiş cok yogunmuş anca firsat bulmuş arac kullanmış işte de ben böle rahat olamıyorum başkasından gördüm yakınlığı sıcak bi mesaj atmadi ilk öncelik vermedi diye görmedim ve üzüldüm bencilce davrandığını hissettigim an üzülüyorum sizn caniniz sıkılmaz miydi bayram ya zaten yan yana değiliz yapacağın tek şey telefona sarılmak ; ( evde tek başıma üzülüyor neden verdigimiz degeri göremiyoruz cok bişey degil ki haksiz miyim ben sizce ? Bunun bu es geçmeleri canimi sıkıyor? Ben surat yapınca bozuldu .yoğunluğum geçsin aricam dedi. Bide simdi beni anlayissizlikla suclar işim gücüm var der .