Hepinize iyi bayramlar dilerim . Ben çok Üzgünüm keyifsizim bayramlar bana iyi gelmiyor. Sözlümle ayrı sehirdeyiz sabah kalkmış namaza gitmiş sonra 9 gibi mesaj atıyor geç kaldım işe aricam diye 11 gelio yeni ariyor ev is arasi 20 dk bayramimi kutlamak icin tüm enerjim düştü kalktığında mesaj atabilir giderken arayabilir araba kullanıyor ama bes dk olmicak neymiş cok yogunmuş anca firsat bulmuş arac kullanmış işte de ben böle rahat olamıyorum başkasından gördüm yakınlığı sıcak bi mesaj atmadi ilk öncelik vermedi diye görmedim ve üzüldüm bencilce davrandığını hissettigim an üzülüyorum sizn caniniz sıkılmaz miydi bayram ya zaten yan yana değiliz yapacağın tek şey telefona sarılmak ; ( evde tek başıma üzülüyor neden verdigimiz degeri göremiyoruz cok bişey degil ki haksiz miyim ben sizce ? Bunun bu es geçmeleri canimi sıkıyor? Ben surat yapınca bozuldu .yoğunluğum geçsin aricam dedi. Bide simdi beni anlayissizlikla suclar işim gücüm var der .
Bu sözü tuttum iyiyidi. Asktan yana sıkıntı yokta malum sebepler den dolayi uzak olunca öncelikler farkli olyo ; (Kadina asik adam gerek. Ben anliyorum.
Iste bence olmamasi gerek.Bu sözü tuttum iyiyidi. Asktan yana sıkıntı yokta malum sebepler den dolayi uzak olunca öncelikler farkli olyo ; (
Guzel yazmışsıniz evet ama yani istediklerim de zor bisey mi surat yapicagimi burnundan getireceğimi bile bile bilginden de geri kalmıyor bi mesaj bi arama zor mu yani sonraya sarkitmasi beni üzüyor9-11 arası 2 saatin hesabını yapıyorsunuz
ne olmuş bayramsa
9'da arasa size değer vermiş oluyor, 11'de arayınca olmuyor mu? bir de mesaj atmış yani.
bence acil olarak değişmeniz lazım, bu kadar küçük şeylere takılmamayı öğrenin
yoksa bu hayatı kendinize de sevgilinize de zehir edersiniz
bence sonuna kadar haksızsınız (tabi sorun sadece bu gibi küçük şeylerse, ha asıl altta yatan sebepler varsa, onu bilemeyeceğim)
Haksiz miyim. Böle rahat davranmasi delirtiyo tüm enerjimi alıyor benim surat yapamam gerekkken o yapio bideIste bence olmamasi gerek.
Valla haklisiniz. Bende beklerdim gözlerini acar acmaz aramasini. Sizde ona göre davranin. Ne kadar deger veriyorsa o kadar karsiligini alir.Haksiz miyim. Böle rahat davranmasi delirtiyo tüm enerjimi alıyor benim surat yapamam gerekkken o yapio bide
Evet öle bu yüzden canım yanıyor. Bide erken mesaj atmak istemedim diyo yazasim yok demio anlayis yokmus bendeValla haklisiniz. Bende beklerdim gözlerini acar acmaz aramasini. Sizde ona göre davranin. Ne kadar deger veriyorsa o kadar karsiligini alir.
Valla haklisiniz. Bende beklerdim gözlerini acar acmaz aramasini. Sizde ona göre davranin. Ne kadar deger veriyorsa o kadar karsiligini alir.
Oylede evet ama boyle önce kendi işini gücünü rahatini düşünüp beni sonra ararmi sıkstirmasina üzülüyorum bide sorun yokmus gibi davranio anlayissz misim kendide sorumsuz bissru vakti var aman bisey demz dip bole pasif davranio bazen yurutemicem diyorumbence çok abartmışsın, bayram dediğin çocuklar büyükler için kutlanır genelde, saat 12 bile olmadı, bunun için surat yapılmaz bence, bunun için surat yaparsan gerçekten önemli bişey olduğunda napacaksın
Ah be canim dert edecek bunu mu buldun?yasin kucuk herhalde ondan boyle basit seylere takiliyorsun ne olacak iki saat gec aradiysa bosverGuzel yazmışsıniz evet ama yani istediklerim de zor bisey mi surat yapicagimi burnundan getireceğimi bile bile bilginden de geri kalmıyor bi mesaj bi arama zor mu yani sonraya sarkitmasi beni üzüyor
Aradi haksizim dedi .Ama yinede biloyo huyumu yasim 25 ama böyle ben nebilim bekliom iste cevaplayan herkese teşekkür ederim ♥♥♥Ah be canim dert edecek bunu mu buldun?yasin kucuk herhalde ondan boyle basit seylere takiliyorsun ne olacak iki saat gec aradiysa bosver