Bence olabilir mutlu.
Ah ettim mutlu olamaz...haksizliga ugrayanin tesellisi gibi görüyorum.
Tabi keşke olamasa ama.
'Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.'
Demişler.
Canlı örnek ben yaşadım
Ah aldım dibine kadar da yaşadım ne cektirdiysem :)
Bence sen onların ahı çekmesini bekleme hayatına bak. Yoksa bole geçmez omur..
Sen belki onun mutlu olduğu an a tanık edersin ama sonradan ahın tutarOda bizim şanssızligmz mi acep :_
yani şimdi adamn sevgisi bitmiştir ayrılalım demiştir,siz ah ederseniz ben bunu ahtan saymam
ama sizinle beraberken başkasıyla flörtleşip,sizi başka şekilde kandırıp duygularınızla oynamışsa evet ah alır ve mutlu olmaz
Ama her terk edileninde ahının tutmasını beklemek saçma
araları kötü adam terk ediyo
"AHHH ETTİMM AHHH İKİ ELİM YAKANDA" gibi şeyler komik geliyor bana
Canım kimsenin kimsede hakkı kalmaz. Öylece beklemek doğru değil. Allah a havale et kimin ne olacağı belli olmaz. Kimi insanın seneler sonra çıkıyor kimininki hemen bu Allah ın takdiri. İnsan böyle şeylere takılıp kalınca birde bakıyorsun seneler akıp gitmiş sen hala oradasın. Bu düşüncelerden sıyrılmaya çalışmak en iyisi kendin içinHepimizin geçmişinde yaşadığı hayal kırıklıkları vardır muhakkak.. Güvenimizi boşa çıkaranlar. Yari yolda bırakanlar.. Çok merak ediyorum ah alıp mutlu olabilen insan var mı? Varsa da ilerde birgün karşısına çıkmaz mı yaptıkları? Ben görüyorum ahımı alan insan çok mutlu. Sizce bu hep böylemi gider?!!! Sizin ahınızı alan yok mu hiç haydiii toplaşın bii.
size laf atmadım farkındaysanız kişiye özel konuşmadım,genel yapılan şeyleri yazdımBilip bilmeden konuşmak oluyor bu :)
Bir de bunun öbür dünya modeli var ki o hele beklemeyle de bitmez. Obur dünyada hesaplasacagiz varya.Ya kendi ellerinle mahvedeceksin hayatını ya da mutlu olacak yani. :/
Var, karşısına çıkmaz, mutlu olur. Ama siz onu takip ettiğiniz sürece mutsuz olursunuz...Hepimizin geçmişinde yaşadığı hayal kırıklıkları vardır muhakkak.. Güvenimizi boşa çıkaranlar. Yari yolda bırakanlar.. Çok merak ediyorum ah alıp mutlu olabilen insan var mı? Varsa da ilerde birgün karşısına çıkmaz mı yaptıkları? Ben görüyorum ahımı alan insan çok mutlu. Sizce bu hep böylemi gider?!!! Sizin ahınızı alan yok mu hiç haydiii toplaşın bii.
Bir de bunun öbür dünya modeli var ki o hele beklemeyle de bitmez. Obur dünyada hesaplasacagiz varya.
Kendi elinle mahvet bence...için soğur buz gibi oh...
Var, karşısına çıkmaz, mutlu olur. Ama siz onu takip ettiğiniz sürece mutsuz olursunuz...