Mutsuz edip ah olan mutlu olur mu?

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
Hepimizin geçmişinde yaşadığı hayal kırıklıkları vardır muhakkak.. Güvenimizi boşa çıkaranlar. Yari yolda bırakanlar.. Çok merak ediyorum ah alıp mutlu olabilen insan var mı? Varsa da ilerde birgün karşısına çıkmaz mı yaptıkları? Ben görüyorum ahımı alan insan çok mutlu. Sizce bu hep böylemi gider?!!! Sizin ahınızı alan yok mu hiç haydiii toplaşın bii.

'Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.'
Demişler.

Canlı örnek ben yaşadım
Ah aldım dibine kadar da yaşadım ne cektirdiysem :)

Bence sen onların ahı çekmesini bekleme hayatına bak. Yoksa bole geçmez omur..

Haklısın ama benim çektigimin acının gramını çekmeden hayatna mutlu mesud devam etmesi yediremiyorum kendime.. İnsan bu takip etme olaylarndan nasıl kurtulabilir acaba :/

yani şimdi adamn sevgisi bitmiştir ayrılalım demiştir,siz ah ederseniz ben bunu ahtan saymam
ama sizinle beraberken başkasıyla flörtleşip,sizi başka şekilde kandırıp duygularınızla oynamışsa evet ah alır ve mutlu olmaz
Ama her terk edileninde ahının tutmasını beklemek saçma
araları kötü adam terk ediyo
"AHHH ETTİMM AHHH İKİ ELİM YAKANDA" gibi şeyler komik geliyor bana

Oda bizim şanssızligmz mi acep :_
Sen belki onun mutlu olduğu an a tanık edersin ama sonradan ahın tutar
Belki hiç gormezsin
Belki gözlerinin önünde mutsuz olduğunu görürsün
İnsan ne yasattiysa yaşar
Ha bu dünyada yasamadi mi , bunun öteki tarafı var

Bilip bilmeden konuşmak oluyor bu :)

Canım kimsenin kimsede hakkı kalmaz. Öylece beklemek doğru değil. Allah a havale et kimin ne olacağı belli olmaz. Kimi insanın seneler sonra çıkıyor kimininki hemen bu Allah ın takdiri. İnsan böyle şeylere takılıp kalınca birde bakıyorsun seneler akıp gitmiş sen hala oradasın. Bu düşüncelerden sıyrılmaya çalışmak en iyisi kendin için

Var, karşısına çıkmaz, mutlu olur. Ama siz onu takip ettiğiniz sürece mutsuz olursunuz...

Bir de bunun öbür dünya modeli var ki o hele beklemeyle de bitmez. Obur dünyada hesaplasacagiz varya.
Kendi elinle mahvet bence...için soğur buz gibi oh...

Ne güzel dedin valla ama sonra bin katını benm başıma yaparlar ondan korkuyorumm.. :)

Ah aldım çatır çatır da çekiyorum sağlık sorunu başladı iş yerinde hatalar yapmaya başladım vs vs belki ben psikolojik olarak buna bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…