Sivilceli Ciltler mutluyum:)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

frtglsnfrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
244
1
mrb kızlar.uzun zamandır sivilce problemi yaşayan biri olarak şuan ki mutluluğumu paylaşmak istedm sizlerle.ewet uzun zamandır sivilce problemi yaşıyordum. cilt doktoruna gitmeye karar verdm ve bana benzamycin önerdi ve 2 ay kullanmamı söyledi.sabah ve gece olmak üzere günde iki kere uygulamam gerekiyo.fakat ben sadece gece kullanıyorum.15 gün gibi bir sürede etkisini gösterdi.kullanmadan öncede cildimi bebek şampuanı ile yıkıyorum :)haaaa bu arada hiç makyajda yapmadım pudra vs hiç kullanmadım.gerçi şuan gerekte duymuyorum.1.ayımı tamamladım ve cildimde hiç sivilce kalmadı:) regl dönemlerimde çok sivilcem çıkardı kii artık oda yok.umarım bu bilgiler işinize yarar:)sağlıklı günler dilerm :)

Bence her arkadaş bu ilacı doktor kontrolünde kullanmalı.
Bende yıllar önce kullanmıştım ama yüzüm delik deşik oldu, şimdi bin pişmanım...

Bence her arkadaş bu ilacı doktor kontrolünde kullanmalı.
Bende yıllar önce kullanmıştım ama yüzüm delik deşik oldu, şimdi bin pişmanım...

tabikiiiii.zaten bende doktor tavsiyesi ile kullandığımı belirttim yukarda cnm.her ürün herkeste aynı etkiyi yapmıyor malesef.ben daha önce diğer arkadaşların uyguladığı yöntemleride denedm ama bu kadar ii sonuç alamamıştım.cilt hekimine görünmekte fayda var.

Merhaba,
3 aydır suratımdan sivilceler eksik olmuyor..Kist şeklinde olanlardan..Şu sıralardada kırmızı kırmızı kocaman çıkmaya başladı..Düğünüme 2 hafta kalmışken yaşadığım stresin sonucumu anlamadım :KK43:
Geçtiğimiz Perş. Dr.gittim. Bana 6 tabletlik antibiyotik birde bu jeli verdi..3 günde sivilcelerimde hafif küçülmeler görüyorum. İnş. en kısa zamanda yok olurlar..Kırmızı kırmızı izler var çok kötü duruyor..Bunlarıda yok ediyor mu acaba bu jel? Siz kullandığınız için cvp verirseniz sevinirim.

Merhaba,
3 aydır suratımdan sivilceler eksik olmuyor..Kist şeklinde olanlardan..Şu sıralardada kırmızı kırmızı kocaman çıkmaya başladı..Düğünüme 2 hafta kalmışken yaşadığım stresin sonucumu anlamadım :KK43:
Geçtiğimiz Perş. Dr.gittim. Bana 6 tabletlik antibiyotik birde bu jeli verdi..3 günde sivilcelerimde hafif küçülmeler görüyorum. İnş. en kısa zamanda yok olurlar..Kırmızı kırmızı izler var çok kötü duruyor..Bunlarıda yok ediyor mu acaba bu jel? Siz kullandığınız için cvp verirseniz sevinirim.

cnm bendeki lekeler sivilceler hepsi geçti...umarım sende de aynı etkiyi gösterir...bu arada mutluluklar dilerm tatlım :)

Onca ilaç kullanmama rağmen en memnun kaldığım benza. oldu... yaklasık bende 2 haftadır kullanıyorum sıfır sıvılce(çıkanın ustune de uyguladım ertesı gun kurumus oluyordu ınanın) yuzumu elleyınce puruzsuz falan kırmızı ızler daha gecmedıı inş. onlara da faydası olur artık acnelyse ıle benzayı duzenlı bır sekılde kullanınca her ıkı sorundan da kurtulabılecem umarım

ben de 3-5 ay önce benzamisin kullandım.1 hafta içinde cildimi öyle bir yandı ki geceleri acıdan uyuyamadım.1 aydan fazla kullandım,faydasından çok zararını gördüğüm için bırakmak zorunda kaldım.

X