aylar haftalar sayarken şimdi 9 güncüğüm kaldı..çok tuhaf duygularmış insan başına gelince anlıyormuş meğer..evim hazır sayılır avizelerim kaldı onları bu hafta içinde halledeceğiz..kınam bu cumartesi ve ben bindallı giymekten vazgeçtim..şalvarlı modeller hoşuma gitmiyor elbiseli olanlarında üzerime göre olanını bulamadım..stresten zayıflarsam bulamam tabi..neyse..düğünüm cuma günü (3 aralık)..daha ayları sayarken ay çabuk geçsin zaman derdim..al geldi zaman ama bende heycan yok..tuhafım ya burukluk var içimde..hele babamın bana her bakışında o suratındaki ifadeyi görünce suçluluk duygusuna kapılıyorum..canım babam ya..düğün şarkılarımda hazır..fotoğraflarımızıda zümrütten hallediyoruz..e balayıda olmazsa olmazımız antalya alanya kundu..concorde de lux resort.
şimdi bunları niye yazıyosun bu ne yada ee banane diyenler olabilir.normalde içine kapanık biriyimdir..böyle yazarak rahatlatıyorum kendimi..idare edin..
Allahım herkese bu mutluluğu bu güzel paylaşımı hayırlısıyla yaşatsın.bu mutluluklarımız her daim devam etsin..
şimdi bunları niye yazıyosun bu ne yada ee banane diyenler olabilir.normalde içine kapanık biriyimdir..böyle yazarak rahatlatıyorum kendimi..idare edin..
Allahım herkese bu mutluluğu bu güzel paylaşımı hayırlısıyla yaşatsın.bu mutluluklarımız her daim devam etsin..