• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutluyum mutlusun mutlu

AYSSAM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2009
256
2
96
İstanbul
aylar haftalar sayarken şimdi 9 güncüğüm kaldı..çok tuhaf duygularmış insan başına gelince anlıyormuş meğer..evim hazır sayılır avizelerim kaldı onları bu hafta içinde halledeceğiz..kınam bu cumartesi ve ben bindallı giymekten vazgeçtim..şalvarlı modeller hoşuma gitmiyor elbiseli olanlarında üzerime göre olanını bulamadım..stresten zayıflarsam bulamam tabi..neyse..düğünüm cuma günü (3 aralık)..daha ayları sayarken ay çabuk geçsin zaman derdim..al geldi zaman ama bende heycan yok..tuhafım ya burukluk var içimde..hele babamın bana her bakışında o suratındaki ifadeyi görünce suçluluk duygusuna kapılıyorum..canım babam ya..düğün şarkılarımda hazır..fotoğraflarımızıda zümrütten hallediyoruz..e balayıda olmazsa olmazımız antalya alanya kundu..concorde de lux resort.

şimdi bunları niye yazıyosun bu ne yada ee banane diyenler olabilir.normalde içine kapanık biriyimdir..böyle yazarak rahatlatıyorum kendimi..idare edin..

Allahım herkese bu mutluluğu bu güzel paylaşımı hayırlısıyla yaşatsın.bu mutluluklarımız her daim devam etsin..

olur mu ne güzel iste...
hep sorunlari okuyacagiz burda...
birileride mutluluklarini, heyecanlarini yazsin...
umarim hersey istedigin gibi olur...
herseyin tadini cikararak yasa...
sorunlar ciksa bile kinada veya dügünde birak baskalari ilgilensin...
sen o günü prensesler gibi yasamaya calis...

canim senin yerine olmak okadar cok insan varki , herseyin hazir allahin iziniyle az kalmis.. sevdigin adama kavusacaksin bundan daha güzel seymi olur canim:) hic dert etme sen kendine , hersey güzel olacak ve heyecan basacak merak etme canim:)

içimdeki sen ve canımcicim teşekkür ederim sizlere..teselliye desteğe ihtiyacım var galiba..ya içimin kıpır kıpır olması için ne yapmam gerek :61: şaka bi yana mustakbel eşim tam bu düğün hazırlıkları sırasında bi rahatsızlık geçirdi..bu yüzden ben en heycanlı zamanlarımı hazırlıklarımı sanki başkasına yapar gibi yaptım..sessiz sakin..belkide bu yüzden heycan yok..ama mutluyum ve sevdiğime kavuşuyorum uzun bi zaman sonra bu yeter bana..

darısı tüm bekarların nişanlıların sözlülerin başına inşallah.

ve ben evlendim..sorunlar sıkıntılar ruhi bunalımlar tuhaf duygular derken o büyük gün geldi üzerinden 1 hafta geçti..her sabah gözümü açtığımda balımı yanımda görmek güzelmiş..kısaca mutluyum..
:nazar:

eminim eşsiz bir duygudur..allah herkese tabiki banada nasip etsinn..bende paşama kavuşacagım günü bekliyorummm..
mutlulugunuz hiç bitmesin tatlımm..

eminim eşsiz bir duygudur..allah herkese tabiki banada nasip etsinn..bende paşama kavuşacagım günü bekliyorummm..
mutlulugunuz hiç bitmesin tatlımm..

amin canım saolasın..beklemekte ayrı tatlı bi duygu onunda başka bi heycanı var ama fazlası sıkıyor onuda biliyorum..dilerim zaman su gibi akıp gider kavuşursun paşana :66:

amin canım saolasın..beklemekte ayrı tatlı bi duygu onunda başka bi heycanı var ama fazlası sıkıyor onuda biliyorum..dilerim zaman su gibi akıp gider kavuşursun paşana :66:

amiiinnnn bebeğim..bizde teyze olacagımız günü sabırla beklioz :27::27::27::27:

şimdi sen yazınca o günlerim aklıma geldi üzerinden 2,5 sene geçti. bende senin gibi heycanı değildim babaım gözlerine son hafta bakamıyordum bende senin gibi suçlu hissediyordum kendimi :)
canım babacığım anneciğim. ben mutlu olayım diye ellerinden gelen herşeyi yaptılar.. öyle bir aileye sahip olduğum için çok şanslıyım. ve eşim kocacığım sevgilim hayatım ömrüm onu çok seviyorum hala o tv izlerken filan ben onu izlerken kendimi buluyorum. beni anlayabiliyor konuşuyor seviyor ve bende onu aynı şekilde. onsuz sofraya oturamıyorm o yemezse yemek bende yiyemiyorum. o yatmazsa bende ne kadar yorgun olursam olayım tek başıma yatamıyorum.

umarım hep böyle devam eder cicim ayları cicim yıllarına dönüşsün bir cicm ömrü geçirin

vay bee neler yazmışım ben böleee..şimdi 5 yıllık evliyim...düşündümde şimdi ne acılar ne sıkıntılar ne mutluluklar yaşamışım

Aşağı daki makaleyi mutlaka sonuna kadar okumalısın linki

Son düzenleyen: Moderatör:
aylar haftalar sayarken şimdi 9 güncüğüm kaldı..çok tuhaf duygularmış insan başına gelince anlıyormuş meğer..evim hazır sayılır avizelerim kaldı onları bu hafta içinde halledeceğiz..kınam bu cumartesi ve ben bindallı giymekten vazgeçtim..şalvarlı modeller hoşuma gitmiyor elbiseli olanlarında üzerime göre olanını bulamadım..stresten zayıflarsam bulamam tabi..neyse..düğünüm cuma günü (3 aralık)..daha ayları sayarken ay çabuk geçsin zaman derdim..al geldi zaman ama bende heycan yok..tuhafım ya burukluk var içimde..hele babamın bana her bakışında o suratındaki ifadeyi görünce suçluluk duygusuna kapılıyorum..canım babam ya..düğün şarkılarımda hazır..fotoğraflarımızıda zümrütten hallediyoruz..e balayıda olmazsa olmazımız antalya alanya kundu..concorde de lux resort.

şimdi bunları niye yazıyosun bu ne yada ee banane diyenler olabilir.normalde içine kapanık biriyimdir..böyle yazarak rahatlatıyorum kendimi..idare edin..

Allahım herkese bu mutluluğu bu güzel paylaşımı hayırlısıyla yaşatsın.bu mutluluklarımız her daim devam etsin..
9 yıl olmuş konunuza denk geldim inşallah mutluluğunuz hala devam ediyodur. Konuyu okurken kendi düğün arafem geldi aklıma 💕

Back