mutluyum çünkü YAŞIYORUM...

glsmn

ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
4.278
14
116
Ankara
Mutluyum evet çünkü
1.Elim ayağım tutuyor bir özürüm yok
2.Allaha şukur beynimde kalbimde isliyor
3.Ailem yasiyor
4.Beni seven bir sevgilim var
5.Sözlümün ailesi beni çok seviyor
6.Mezun oldum üniversiteden
7.istedigim gibi kilo verebiliyorum
8.mutluyum çünkü HAYAT ÜZÜLMEK İÇİN COOOOOOOOOOOOOOOK KISA
......
Ya siz neden mutlusunuz???

Son düzenleme:

hayat çok kısa ve üzülmeye yer yok diyorumm

çook şükür 2 ay önce bir trafik kazası gecirdim allaha şükürler olsun ufak attlatım birde , çook mutluyummm çünkü hayalini kuruduğumuz evimizi alıcaz inşallah 1.5 ay sonra allahın izniyle

Son düzenleme:
sağlıklıyım ve yanında huzuru bulduğum bir eşim var....şükretmemiz gerekiyor....

sizin saydığınız tüm maddelere harfiyen katılıyorum listemin başına aldım sadece sözlüm yerine eşim var bideee biz evimizi aldııkk bugün tapu işlemleri biticek inşallaah ve benimde evim olucak :118::118: Rabbim herkesi mutlu etsin...

çook şükür 2 ay önce bir trafik kazası gecirdim allaha şükürler olsun ufak attlatım birde , çook mutluyummm çünkü hayalini kuruduğumuz evimizi alıcaz inşallah 1.5 ay sonra allahın izniyle

cok gecmiş olsun canım
bende kaza gecirdim ondan sonra yazdım bu konuyu açtım
şükürler olsun kı ıyıyım artık
ca nım cok mutlu oldum güle güle agız tadıyla oturmayı nasıp etsın rabbım

oohh maşallh canım ne güzlll daim olsun sneın mutlulugunda
amiin cnm herkez mutlu olsun

sanada geçmiş olsun canım rabbim herkesi belalardan kazalardan korusun amin inşallah....:118: :118: :118:

ne güzel rabbim güle güle agzınızın tadını bozmadan oturmaya nasip etsin inşallah bizde 1.5 ay sonra tapumuzu alırız allahın izniyle

rabbimize ne kadar şükretsek az..öyle nimetlerin içerisindeyiz ki..farkında degiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…