Sanırım içimi döküp rahatlamaya ihtiyacım var...Ben henüz 10 aylık evliyim ve eşimle mutlu giden bir evliliğimiz var çok şükür o konuda hiç bir sıkıntım yok yuvamda huzurluyum ama çok yanlızım ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çünkü canımdan çok sevdiğim ailem benim şehir dışı yapmış olduğum evlilikten dolayı yanımda değiller. İstanbuldan Karadenizin küçük bir ilçesine gelin geldim ve burada çok yanlızım kimsem yok çevrem de aynı dili konuşabileceğim kimse yok olsa bile herkes resmi kimse içten candan yaklaşmıyor. Evlenmeden önce bir çalışma hayatım vardı kamuda çalışıyordum aldığım maaş da çok iyiydi kendim üniversite mezunuyum fakat burada çalışma gibi bir imkanım hünüz yok küçük bir yer olduğu için sıkıntılı tabi... Akşama kadar dört duvar arasındayım gerçekten artık çok bunaldım. Üstüne üstük pkoluyum bu bile beni yeterince geriyor çocuğumun olmamasından çok korkuyorum. Ancak bir çocuğum olursa belki buraya daha iyi tutunurum belki canımdan kanımdan birtek o olduğu için bana arkadaş olacak bilmiyorum gözüm hep canım kanım olanı arıyor ama yok işte yok yok yok... Herkes yabancı herkes uzak kendimi çok kısıtlanmış hissediyorum.Eşimn ailesi deseniz çok istedim yakınlık kurmayı ama olmadı. Eşim ve abisi beraber çalışıyor. Eltim sorunlu bir insan çok farklı bir karaktere sahip sadece 2-3 ay iyi olduk şimdi kanlı bıçaklı sanki konuşmuyoruz kendi davranışlarından dolayı hiç mevzu edip oun hakkında fazla konuşmak da istemiyorum. Kayınvalide desem üvey ama ben ona anne diyorum oldukça resmi yanaştırmıyor çok fazla gidersin yüzüne güler arkadan konuşur çok enteresan anlamak mümkün değil gerçekten. Kayınpederim iyi bir insan çok şükür zaten onun hatırı için eşimle birlikte babasına gitmeye çalışıyoruz haftada bir ya da 10 günde bir gibi zaten yakın oturuyoruz. Derdin ne diyeceksiniz derdim beni kimsenin sahiplenmemesi beni gelin olarak gel yukarı etmemeleri ben sevgiyle samimiyetle yaklaştım ama ne yazık ki olmadı. Öyle zorlanıyorum ki öyle canım yanıyor ki şuan bunları yazarken ağlıyorum çok zormuş kültür farklılığı olacağını biliyordum ama bu kadarını tahmin edememiştim.
Annem ve babam çok düşkünler bana çok şükür mutlu bir ailenin evladıyım onlar da verirken çok zorlandılar engel olmaya çalıştılar ama ben sevdiğim için seslerini çıkarmadılar dopla olarak. Canım annem çok dedi yanlız kalacaksın kızım kimsen olmayacak bir doğum yapsan yanında kimsen olmaz çok zorlanırsın(ki olursa bebeğim aynen öyle olacak)... Bilmyiroum işiniz ortak bunun da huzursuzluğunu yaşarsın dediler aynen öyle oldu artık nefret eder oldum buradaki insanlardan gerçekten nereye düştüm diyorum. Allahım "pişmanım" demeyi nasip etmesin bundan çok korkuyorum çünkü eşim süper bir insan beni çok iyi anlıyor elinden gelen herşeyi ve fazlasını da yapıyor Allahım razı olsun ondan. Ama yetmiyor işte yetmiyor.... İçim çok darlanıyor bazen korkuyorum panik atak bişey çıkar diye stresten saçlarımın önü beyezladı 10 ayda.
Her yönüyle uzaktan evlenmek çok zor ha dediğin zaman ailenin yanında olamıyorsun özlemi içini yakıp kavuruyor. Hava güzel oluyor içim içimi yiyor ah annem olsaydı onunla şuraya giderdik ya da annem olsaydı bana gelirdi çay yapardık beraber ne biliyim deli gibi içim yanıyor tarifi imkansız...
Siz siz olun yakınınızda olan annenizin kıymetini bilin çok şanslısınız. Olsun şükür bunuda napalım
Annem ve babam çok düşkünler bana çok şükür mutlu bir ailenin evladıyım onlar da verirken çok zorlandılar engel olmaya çalıştılar ama ben sevdiğim için seslerini çıkarmadılar dopla olarak. Canım annem çok dedi yanlız kalacaksın kızım kimsen olmayacak bir doğum yapsan yanında kimsen olmaz çok zorlanırsın(ki olursa bebeğim aynen öyle olacak)... Bilmyiroum işiniz ortak bunun da huzursuzluğunu yaşarsın dediler aynen öyle oldu artık nefret eder oldum buradaki insanlardan gerçekten nereye düştüm diyorum. Allahım "pişmanım" demeyi nasip etmesin bundan çok korkuyorum çünkü eşim süper bir insan beni çok iyi anlıyor elinden gelen herşeyi ve fazlasını da yapıyor Allahım razı olsun ondan. Ama yetmiyor işte yetmiyor.... İçim çok darlanıyor bazen korkuyorum panik atak bişey çıkar diye stresten saçlarımın önü beyezladı 10 ayda.
Her yönüyle uzaktan evlenmek çok zor ha dediğin zaman ailenin yanında olamıyorsun özlemi içini yakıp kavuruyor. Hava güzel oluyor içim içimi yiyor ah annem olsaydı onunla şuraya giderdik ya da annem olsaydı bana gelirdi çay yapardık beraber ne biliyim deli gibi içim yanıyor tarifi imkansız...
Siz siz olun yakınınızda olan annenizin kıymetini bilin çok şanslısınız. Olsun şükür bunuda napalım