Mutluyum ama degılım:(Garıp bır duygu benımkısı...

ceyda_1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
521
1
96
Kırıkkale
eylulde evlenıyorum mutluyum eylulde nısanlımda gelıyo yıne mutluyum ekımde nısanlım gelıyo mutsuzum ve 6 ay sonra geleck yıne mutsuzum 3 haftalık evlıyken yalnız kalacagım...

çok üzüldüm canım ama önemli olan kalplerin bir olmasıdır. allah böyle ayrılık versin. başka türlüsünü vermesin. sana ömür boyu mutluluklar diliyorum:)

Bence mutlu olmalısın canım. Önemli olan fiziksel olarak bir arada bulunmak değil ki...

ben de 3sene hasretlık cektım ama ınan ki sonrası daha mutlu oluyor ustlık ben evlıydım ve esım yurtdsındaydı

ıs nedenıyle ayrıyız ya dugunumuz olcak kayınpederım hıc yardım etmıyo dugunu kendımız yapcaz esyayı kendımız alcaz salonu kendımız tuttuk oyuzden borclar bıtene kadar ayrıyız canı sagolsun tabıkı ama kayınpederımın durumu cok ıyı ıkıncı evlılıgı oldugu ıcın uvey kaynanam yardım etmesıne ızın vermıyo oz annesı de durumu bellı ıste ytınede hayırlısı tasbıkı

yaa esın bu duruma bır sey demıyor mu ne kadar ayıp bır baba olarak oglunun arkasında durmuyor ..
ben ayrıyken kaynvaıdemlerle yasadım sen en azından kendı evınde kalacaksındır degıl mı

arkadaşım bizde nişanlıyken bunu çektık üzülme haklısın konuşunca çok tutuyor oldugu bölgene internet yokmu hiçdeğilse haftada bir internette görmek bileyetıyor sen bu durumu nişanlınada kendınede ezıyet halıne getırme sayılı gun gelır geçer ınan bana böle süreklı mızmızlanır ayrıyız söle böele der kendınıde nişanlınıda üzüersen o 6 ay hiç geçmez özlersin mutlaka ama kendınıde nişanlınıda motive yoksa geçmiyor ayrılıkzehır oluyor ınsana ben bunu yaşadığım için sanaufak bir tavsiye..
allah mutluluğunuzu daimetsın....

yaa kayınpederım zamanında kaynanamı aldatmıs kendınden 17 yas kucuk uvey kaynanam ve guzel o nederse o oluyo maddı bısey beklemıyın dıyo uvey kaynanam bana nısan yapmadılar bılezık su bu takmadılar onemlıde degıl benım aılemın durumu ıyı ama etraftakıler sureklı dedıkodu yapıyo bozuluyorum sozde nısanlımıda benıde cok sevıyolar ama sozde valla turkmenıstan ın kasaba gıbı bıryerınde calısıyo cok gerı kalmıs bır yermıs haftda bıkez postaneden arıyorum ama surekjlı msjlasıyoruz 3 ayda 1200 kont harcadım eylule kladar dunyanın parası ama mecburuz ınternet olsa cok ıyı olurdu

kendı evım olack annemlere yakın cunku o gıdınce kendı annemlde kalcam ama kayınpederım bıraz degısık bırı karısının sozunden cıkmaz karısıda uvey olunca ısteee haftada bıkez postaneden arıyorum ama ıste yetmıyo yınede sukur tabı ınternet barı olsa yuzunu gorebılsem rahatlıyzam ama

arkadaşım bizde nişanlıyken bunu çektık üzülme haklısın konuşunca çok tutuyor oldugu bölgene internet yokmu hiçdeğilse haftada bir internette görmek bileyetıyor sen bu durumu nişanlınada kendınede ezıyet halıne getırme sayılı gun gelır geçer ınan bana böle süreklı mızmızlanır ayrıyız söle böele der kendınıde nişanlınıda üzüersen o 6 ay hiç geçmez özlersin mutlaka ama kendınıde nişanlınıda motive yoksa geçmiyor ayrılıkzehır oluyor ınsana ben bunu yaşadığım için sanaufak bir tavsiye..
allah mutluluğunuzu daimetsın....

canım benım cok haklısın onu uzmeye hakkım yok aslında ben enazından aılemle bırlıkte onun yanında kımse yok ama ıste nefıss ınsanı bazen doyumsuzlastırıyoor aslında bunada sukur tesk.ler

Back