Kızlar çok kötüyüm nolur bi çzüm bulun bana
daha önce obsesifle ilgili konu açmştım takıntılıyım htrlarsınz belki şuann boyut aştım
oda şöyleki sevgilimle çok mutluyuz Allaha şukur çok guzel gunler geçiriorz 3 yıl olcak yakında ama ben mutlu oldumuz için mutsuzum hep bişey olcakmış gibi mutlu olunca beni bi keder basıo daralıorum nefes alamyorum nazar değcek dıyorum stres yapıorum bunu düşün düşünerek kendimden geçiyorum kavga etsek bu olmuo ama mutlu olursak mu oluo mutlu oldum yaa kesn bişey olcak diyorum nolur bi çözüm bulun insan mutlulugdan mutsuz olurmu offfffffffffffffffffffffffff mafoldumben
1 kere gittim bidaha gitmedim ama devam etsem iyi olucak sanırım:[
arkadaşım dua et,bak bazı ınsnaalrı mutluluk mutsuz eder,eski erkek arkadaşım öle idi,zehir herşeyi,aramızın sorunsuz olması,benım hiç hata yapmaman,kaldıramadı,süerkli birşey aradı,bulamadı,bu defa uydurmaya ıfttıra atmaya başladı,yazını okuyunca acaba oda böle bır rahatsızlıkmı var diye düşündüm,ve en son kendı terk etti,sırf bu yüzden,sürekli başka msn adresın var,face hasabım yok,nedne yok kesın var,yaa daha neler neler,en son kafasında yazdığı senaryoya ınanıp terk etti,bence sende senaryo yazma arkadaşım,birşey yaşancaksa oluyor,rahat ol,dua et,zor
bak demekki bir sebebi varmış tahmin etmiştim genellikle bişey saklayan insanlar hep duyulurda sevdiği insanı kaybeder diye korkar düzgün giden ilişki bile onu huzursuz eder.hatta bunu düşüne düşüne olayı abartıp çok ciddi bir konu olmasa bile sanki aşılamayacak bir şey olduğuna şartlanır.iftira neydi?nasılsa biz seni tanımıyoruz burda anlatırsan belki birine anlatmıs gibi rahatlarsın.onun dışında doktorlar hasta ile konuştuğu şeyleri asla dışarı anlatmazlar kendi ailelerine bile.ha yinede güvenmiyorsan yaşadığın şehre yakın başka bir şehre git orda doktora görün.ama bence önce kendi içinde hallet