Mutluluktan korkan var mı yardım edin yeter artık

alev858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
609
0
Kızlar çok kötüyüm nolur bi çzüm bulun bana
daha önce obsesifle ilgili konu açmştım takıntılıyım htrlarsınz belki şuann boyut aştım
oda şöyleki sevgilimle çok mutluyuz Allaha şukur çok guzel gunler geçiriorz 3 yıl olcak yakında ama ben mutlu oldumuz için mutsuzum hep bişey olcakmış gibi mutlu olunca beni bi keder basıo daralıorum nefes alamyorum nazar değcek dıyorum stres yapıorum bunu düşün düşünerek kendimden geçiyorum kavga etsek bu olmuo ama mutlu olursak mu oluo mutlu oldum yaa kesn bişey olcak diyorum nolur bi çözüm bulun insan mutlulugdan mutsuz olurmu offfffffffffffffffffffffffff mafoldumben

Kızlar çok kötüyüm nolur bi çzüm bulun bana
daha önce obsesifle ilgili konu açmştım takıntılıyım htrlarsınz belki şuann boyut aştım
oda şöyleki sevgilimle çok mutluyuz Allaha şukur çok guzel gunler geçiriorz 3 yıl olcak yakında ama ben mutlu oldumuz için mutsuzum hep bişey olcakmış gibi mutlu olunca beni bi keder basıo daralıorum nefes alamyorum nazar değcek dıyorum stres yapıorum bunu düşün düşünerek kendimden geçiyorum kavga etsek bu olmuo ama mutlu olursak mu oluo mutlu oldum yaa kesn bişey olcak diyorum nolur bi çözüm bulun insan mutlulugdan mutsuz olurmu offfffffffffffffffffffffffff mafoldumben

doktora gittin mi hiç ?

okb insanı pek çok psikolojik hastalığa karşı daha korunmasız hale getirir. pek çok okb hastasında panik bozukluğu veya anksiyete bozukluğu eşlik eder.

eğer okb için tedavi oluyorsanız mutlaka doktorunuzla bu duygularınızı da paylaşın. ama tedavi olmuyorsanız benden size tavsiye mutlaka bir psikiyatriste başvurun....

geçmiş olsun

kendinde ciddi bir problem hissediyormusun yoksa sadece evhammı acaba?yani ne bilim daha önceleri mutlu bir ilişkin aniden bitmiş olabilir nazar dedikodu falan gibi.şimdi tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyor olabilirsin.yada ilişkinde seni huzursuz eden sakladığın bişeyin ortaya çıkmasından korkmak yada sevgiline yeterince güvenmemen şimdilik sorun çıkmasada hep diken üstünde hissetmek gibi durumlar varmı acaba?önce kendi içinde sorgula eğer yoksa o zaman bir uzmana görün bence

Sakladığım bişey var evet kardeşim sandığım insan tarafından çok büyük bi iftiraya ugradım bu bende çok buyuk bi travma yaptı o aki yaşadığım şeyleri anlatamam o günden sonra aklandım ama kurtulamadım bundann bu mutluluktan korkum çok küçük bişey sadace size daha nnneler düşünüp hissttmi anlatsam şok olursunuz Doktora gidemıorum korkumdan anlayıcam şimdi ama çok saçma diceksiniz oraya gidince doktor beni taıyan bırınnın tanıdıgı olursa hadi orda beni görürse sorarsa nie gelmiş die ve doktorda anlatrsa öğrenılırse durumum bunu düşüuorum Lütfen yardım edin benim üniv kazannnnmam lazım sabahlara kadar çalşıorum ama bu kriz gelnce adım bile atamıyorum

arkadaşım dua et,bak bazı ınsnaalrı mutluluk mutsuz eder,eski erkek arkadaşım öle idi,zehir herşeyi,aramızın sorunsuz olması,benım hiç hata yapmaman,kaldıramadı,süerkli birşey aradı,bulamadı,bu defa uydurmaya ıfttıra atmaya başladı,yazını okuyunca acaba oda böle bır rahatsızlıkmı var diye düşündüm,ve en son kendı terk etti,sırf bu yüzden,sürekli başka msn adresın var,face hasabım yok,nedne yok kesın var,yaa daha neler neler,en son kafasında yazdığı senaryoya ınanıp terk etti,bence sende senaryo yazma arkadaşım,birşey yaşancaksa oluyor,rahat ol,dua et,zor

arkadaşım dua et,bak bazı ınsnaalrı mutluluk mutsuz eder,eski erkek arkadaşım öle idi,zehir herşeyi,aramızın sorunsuz olması,benım hiç hata yapmaman,kaldıramadı,süerkli birşey aradı,bulamadı,bu defa uydurmaya ıfttıra atmaya başladı,yazını okuyunca acaba oda böle bır rahatsızlıkmı var diye düşündüm,ve en son kendı terk etti,sırf bu yüzden,sürekli başka msn adresın var,face hasabım yok,nedne yok kesın var,yaa daha neler neler,en son kafasında yazdığı senaryoya ınanıp terk etti,bence sende senaryo yazma arkadaşım,birşey yaşancaksa oluyor,rahat ol,dua et,zor

aynen canım bazen dıorumki ayrılıyım herşey bitsin tum sıkıntılarım hayatım boyunca tek yaşayıp ölüyüm ama oda olmazki çok sevıorum oda beni çok svıo bılıorum ooff ooofffm

ve bu ilk ilişkim onu 3 yılın ardında bu saçma sapan düüşüncelrm yuzunden bırakmak ıstemıorum

O kız yüzünden oldu ALlah belasını versin bana yaşattıgı travmadan sonra bırdaha düzelemedim neler yaşadım kan ter içinnde uyandım her sabah tam mutlulugumun hakettgm mutlulumun anında hiç suçum yokken arkamdan vurdu benni iftira attı sebebide kıskanmasıymış guzelmşım ondan sevılıyormuşum sevgılımle çok mtluymuşum al hepsi senin olsaydıda bunlar yaşamasaydım ne guzellk ne başka bişey umrumda deil yeterki bundan kurtuluyum kmseyle konuşamıorum bısey yapcak bana diye sınavım var onada çalşmak zorundayım Allah belasını versın şimdi amacına ulaştı işte mutlulumu aldı bendenmafoldumben

bende mutluluktan cok korkuyorum cunkı ne zaman mutlu olsam arkasından kesın bır mutsuzluk yasıyorum :KK43:(

bak demekki bir sebebi varmış tahmin etmiştim genellikle bişey saklayan insanlar hep duyulurda sevdiği insanı kaybeder diye korkar düzgün giden ilişki bile onu huzursuz eder.hatta bunu düşüne düşüne olayı abartıp çok ciddi bir konu olmasa bile sanki aşılamayacak bir şey olduğuna şartlanır.iftira neydi?nasılsa biz seni tanımıyoruz burda anlatırsan belki birine anlatmıs gibi rahatlarsın.onun dışında doktorlar hasta ile konuştuğu şeyleri asla dışarı anlatmazlar kendi ailelerine bile.ha yinede güvenmiyorsan yaşadığın şehre yakın başka bir şehre git orda doktora görün.ama bence önce kendi içinde hallet

bak demekki bir sebebi varmış tahmin etmiştim genellikle bişey saklayan insanlar hep duyulurda sevdiği insanı kaybeder diye korkar düzgün giden ilişki bile onu huzursuz eder.hatta bunu düşüne düşüne olayı abartıp çok ciddi bir konu olmasa bile sanki aşılamayacak bir şey olduğuna şartlanır.iftira neydi?nasılsa biz seni tanımıyoruz burda anlatırsan belki birine anlatmıs gibi rahatlarsın.onun dışında doktorlar hasta ile konuştuğu şeyleri asla dışarı anlatmazlar kendi ailelerine bile.ha yinede güvenmiyorsan yaşadığın şehre yakın başka bir şehre git orda doktora görün.ama bence önce kendi içinde hallet

İçinde bulundugum durumdan hastalıktan dolayı istesemde anlatamam ablacım anlattgmda aklıma neler neler gelir bir bilsen sadece şunu söleyim hiç bi suçum yok aklandım zaten 4 ay geçti ustunden herkes unuttu zaten hepsi benim yanımdaydı o kız hastanelik oldu innthar falan edıodu nerdeyse ve herkez tarafından dışlandı yapayalnız kaldı yani bana bişey olmadı ama ben abart abart bu duruma geldim unutamıorum o gün yaşadıklarımı çünkü... yoksa böyle deildim benn her insan hata yapabılır daha 18 yaşındayım ama işte ben kçk bir hata bıle yapsam sanki tum dunyayı öldürmüş gibi hissediyorum oysaki yaptıgım bişey yok ama o kriz anında bunlar gelmiyo aklıma

X