Nişan :)Mutluluk adımlarımız <3 VT isteme&söz&nişan

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

CadiKelebek

Çok şükür Seni bana veren Rabbime ...
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
3.268
918
:nazar:STEP 1 :
:nazar:Bu siteye ilk girdiğim günü hatırlıyorumda sevgilim askere gidicekti :KK51:

Çok iyi dostuklar edindim burada ve bağımlılık yaptı bi daha bırakamadım :)

Herkesin mutlu günlerini görüp özenirdim asker topikleri tezkere topikleri çeyiz topikleri derken şimdide isteme& Söz& nişan topiğimi açıyorum :nazar::nazar::KK37:

Rabbime binlerce şükür :KK36: Evet kızlar bu akşam Allah nasip ederse istemeye gelicekler çok heycanlıyım şimdi kuaföre gidicem Dua edin bize hayırlısıyla atlatalım bu güzel günü:KK74:

Bütün detayları buradan paylaşıcam Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah :KK36:

:nazar:STEP 2
:

:nazar::nazar:İLK ADIM İSTEMEEE :KK22::KK17::rolleyes::KK9::KK74:

İsteme günümüzü atlattık arkadaşlar sevdiceğim elinde mis kokulu 50 gül ile karşımda görünce elim ayağım dolandı :KK68: Baya kalablktı yani 25 30 kişi diyebilirim :-) girdiler oturdu herkes. herkesin elini öptüm isteme faslına geçildiii:oops: Annem ve babamın ağladığını gördüm o kadar duygu dolu bi andı ki anlatamam :KK51::KK51:
Dedem hayrlısı olsn diyince beni çağrdılar müstekbel sözlümle ellerini öptük herkesin daha sonra kahveleri dağıttım :KK54: Sevdiceğimin özel bardağında accık diil baya tuzlu kahvesi en son getirdiim :KK23::KK23::-)
2015-05-15-11-18-59-184.jpg

içti hepsini afiyet olsn paşama :21:
daha sonra hazrladığımız sarma peynirli poğaça ve kremalı kadayıf tatlımızı çay ile birlikte servis ettik:KK28::KK28:
Herşey çok güzeldi maşallah bize :nazar::nazar:

2015-05-15-11-17-39-633.jpg

:nazar:Çikolata gondoluum :KK36:
yıkrx.png

:nazar:Sevdiceğimle Beeen :KK74::KK74:
:nazar::nazar:
jtdgg.png
:nazar::nazar:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
:KK37::KK37:

:nazar:STEP 3 :

Arkadaşlar nişanıma çok az kaldı "30 MAYIS" :KK200::KK36:
Ve şuan itiariyle
29 Mayıs doğum günüm gelip çattı :KK75:

.. :nazar:Bu yıl hediyelerin en güzelini almış oluyorum yani 1 gün sonra nişanlanmaak :rolleyes::KK9::KK73:

:nazar::nazar::nazar:Veee Nişanımıııııız ====>>>>>>

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/3o-o5-2o15-tugba-volkanin-nisanii.829086/

Son düzenleme:
Bu siteye ilk girdiğim günü hatırlıyorumda sevgilim askere gidicekti :KK51:

Çok iyi dostuklar edindim burada ve bağımlılık yaptı bi daha bırakamadım :)

Herkesin mutlu günlerini görüp özenirdim asker topikleri tezkere topikleri çeyiz topikleri derken şimdide isteme& Söz& nişan topiğimi açıyorum :nazar::nazar::KK37:

Rabbime binlerce şükür :KK36: Evet kızlar bu akşam Allah nasip ederse istemeye gelicekler çok heycanlıyım şimdi kuaföre gidicem Dua edin bize hayırlısıyla atlatalım bu güzel günü:KK74:

Bütün detayları buradan paylaşıcam Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah :KK36:

Rabbim hayırlı güzel sonuçları olan bir gün nasip etsin:KK36: dilerim bütün dilekleriniz gerçekleşir darısı da bizlere olsun.. :KK37::KK9::KK39:

Canımmm benimm tebrik ederimm herşey çook güzel olmuş, Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar erdiniz muradınıza:KK31: :KK73:

Darısı bizleree inşallahh :rolleyes:

Canımmm benimm tebrik ederimm herşey çook güzel olmuş, Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar erdiniz muradınıza:KK31: :KK73:

Darısı bizleree inşallahh :rolleyes:

Sağol devremm benim valla sonunda eriyoruz muradımıza :KK37: yarından sonra yani 30unda evde nişanımız var onun telaşını sorma gitsin :KK17: Ama yinede tatlı şeyler hep bugünleri bekledik darısı inşallah size :KK68:

X