- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- Konu Sahibi CadiKelebek
STEP 1 :
Bu siteye ilk girdiğim günü hatırlıyorumda sevgilim askere gidicekti
Çok iyi dostuklar edindim burada ve bağımlılık yaptı bi daha bırakamadım :)
Herkesin mutlu günlerini görüp özenirdim asker topikleri tezkere topikleri çeyiz topikleri derken şimdide isteme& Söz& nişan topiğimi açıyorum
Rabbime binlerce şükür Evet kızlar bu akşam Allah nasip ederse istemeye gelicekler çok heycanlıyım şimdi kuaföre gidicem Dua edin bize hayırlısıyla atlatalım bu güzel günü
Bütün detayları buradan paylaşıcam Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
STEP 2 :
İLK ADIM İSTEMEEE
İsteme günümüzü atlattık arkadaşlar sevdiceğim elinde mis kokulu 50 gül ile karşımda görünce elim ayağım dolandı Baya kalablktı yani 25 30 kişi diyebilirim girdiler oturdu herkes. herkesin elini öptüm isteme faslına geçildiii Annem ve babamın ağladığını gördüm o kadar duygu dolu bi andı ki anlatamam
Dedem hayrlısı olsn diyince beni çağrdılar müstekbel sözlümle ellerini öptük herkesin daha sonra kahveleri dağıttım Sevdiceğimin özel bardağında accık diil baya tuzlu kahvesi en son getirdiim
içti hepsini afiyet olsn paşama
daha sonra hazrladığımız sarma peynirli poğaça ve kremalı kadayıf tatlımızı çay ile birlikte servis ettik
Herşey çok güzeldi maşallah bize
Çikolata gondoluum
Sevdiceğimle Beeen
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
STEP 3 :
Arkadaşlar nişanıma çok az kaldı "30 MAYIS"
Ve şuan itiariyle 29 Mayıs doğum günüm gelip çattı
.. Bu yıl hediyelerin en güzelini almış oluyorum yani 1 gün sonra nişanlanmaak
Veee Nişanımıııııız ====>>>>>>
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/3o-o5-2o15-tugba-volkanin-nisanii.829086/
Bu siteye ilk girdiğim günü hatırlıyorumda sevgilim askere gidicekti
Çok iyi dostuklar edindim burada ve bağımlılık yaptı bi daha bırakamadım :)
Herkesin mutlu günlerini görüp özenirdim asker topikleri tezkere topikleri çeyiz topikleri derken şimdide isteme& Söz& nişan topiğimi açıyorum
Rabbime binlerce şükür Evet kızlar bu akşam Allah nasip ederse istemeye gelicekler çok heycanlıyım şimdi kuaföre gidicem Dua edin bize hayırlısıyla atlatalım bu güzel günü
Bütün detayları buradan paylaşıcam Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
STEP 2 :
İLK ADIM İSTEMEEE
İsteme günümüzü atlattık arkadaşlar sevdiceğim elinde mis kokulu 50 gül ile karşımda görünce elim ayağım dolandı Baya kalablktı yani 25 30 kişi diyebilirim girdiler oturdu herkes. herkesin elini öptüm isteme faslına geçildiii Annem ve babamın ağladığını gördüm o kadar duygu dolu bi andı ki anlatamam
Dedem hayrlısı olsn diyince beni çağrdılar müstekbel sözlümle ellerini öptük herkesin daha sonra kahveleri dağıttım Sevdiceğimin özel bardağında accık diil baya tuzlu kahvesi en son getirdiim
içti hepsini afiyet olsn paşama
daha sonra hazrladığımız sarma peynirli poğaça ve kremalı kadayıf tatlımızı çay ile birlikte servis ettik
Herşey çok güzeldi maşallah bize
Çikolata gondoluum
Sevdiceğimle Beeen
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
STEP 3 :
Arkadaşlar nişanıma çok az kaldı "30 MAYIS"
Ve şuan itiariyle 29 Mayıs doğum günüm gelip çattı
.. Bu yıl hediyelerin en güzelini almış oluyorum yani 1 gün sonra nişanlanmaak
Veee Nişanımıııııız ====>>>>>>
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/3o-o5-2o15-tugba-volkanin-nisanii.829086/
Son düzenleme: