mutluluğun adi: bebeğim. .

canım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucagına alıp sevebilmeyi nasip etsin 8 ay hemencecik geçsin inş.bende 5 haftalık hamileyim .aynı zamanda hamile kalmışız:)

Merhabalarrr:) bir minnos var içimde, canimdan can verdiğim, Rabbimin izniyle 8 ay sonra sarılıp koklayabilecegim Allah isteyen herkese nasip etsin bu mükemmel duyguları. .
Amin insaallah canim. Allah hayirli saglikli imanli evlatlar nasip etsin..

canım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucagına alıp sevebilmeyi nasip etsin 8 ay hemencecik geçsin inş.bende 5 haftalık hamileyim .aynı zamanda hamile kalmışız:)
ne güzel bende seni tebrik ediyorummm allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizee:)) sende kasik ağrıları var mı ya bende çok fazla oluyo da

Amin insaallah canim. Allah hayirli saglikli imanli evlatlar nasip etsin..
Aminn insallah canım benim

ne güzel bende seni tebrik ediyorummm allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizee:)) sende kasik ağrıları var mı ya bende çok fazla oluyo da

Aminn insallah canım benim

evet canım gebeliğin en belirgin agrısıdır kasık ve bel ağrısı korkmana gerek yok özellikle 5 haftada başlar.bende başta panik yapıyordum biraz araştırınca etrafada sorunca kalbim rahatladı.rahim duvarkarı kalınlaşıp genişlediği için bütün bu ağrılar .hiç bir şey olmaz ALLAHIN İZNİYLE.gönlünü ferah tut.bak bende bugün düne göre biraz daha arttı ama anne olmak kolay değil ne yapalım katlanıcaz:)

dün doktora gittik kesemizi gördük ilk fotografimizi aldik çok mutluyuzz
Allah bebislerimizi korusun onları bize bagislasinnn

çok sevindim canımm :).bizde gidecez inş kalp atışlarını duymayı çok istiyorum sabırsızım ama biraz daha beklemem gerek. 3 saat hastahane koridorlarında bekliyceksem en azından kalp atışlarını duyabileceğim zamanda gideyimki merakım geçsin :)

bende beklemedeyim ne kadar sabirsizlansam da :)) anne olmak kolay değil minnoslar şimdiden hayatımızın merkezine yerlesti:) sağlıkla buyusunler de herseyi yaparız onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…