Mutluluğum hep mi kursağımda kalacak?

Ramesy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
981
427
133
İstanbul
Kızlar merhaba, bu hatta test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Önceden 2 kimyasalım var.
Dün gece çok afedersiniz fena şekilde kabız olmuşum biraz zorladım. Sabah kahverengi akıntı geldi. Henüz kırmızıya dönmedi ama vücudumu iyi tanıyorum. Normal halinin 2 katına çıkan göğüslerim, ilk haline döndü. 2 gündür sık wc gidiyordum bugün o da yok. Korkudan kan testi vermemiştim, yine aynısı olur daha çok üzülürüm diye. Yine mi sonu hüsran? O kadar uğraşıp bilmem kaç ayda hamile kal, sonra hüsran.. daha kaç kere böyle olacak? ..

Test yaptinmi canim üzülme eğer Allah nasip ettiyse bebeğin karninda olacak umutsuz olma insallah saglikli gebesindir

Canım vücudumu iyi tanıyorum demişsin ama belki de bunlar psikolojiktir yine öyle olur diye düşündüğünden olabilir kendini üzme Rabbim çok büyük inşallah sorunsuz bir hamileliğin olur

kahverengi leke demişsinz ama düşük falan yapmadınız demi bi kere benimde basta göğüslerm patlicak gibiydi suan indiler wc ye sık gidiyordum snra 2 hafta geçti oda azalmıştı suan tekrar başladı yani beyninizi kötü bir şey olacak diye komutlandırmayın hep iyi düşünün

Kanamam oldu cumartesi günü ve yine kimyasal oldu. Fark etmiştim zaten kanama başlamadan. 3.kimyasal oldu. Tedaviye başlayacağız. Rahim filmi çekilecek ve eşim de test yaptıracak. Onlar temiz çıkarsa gen testi mi ne varmış o yapılacak

Canım vücudumu iyi tanıyorum demişsin ama belki de bunlar psikolojiktir yine öyle olur diye düşündüğünden olabilir kendini üzme Rabbim çok büyük inşallah sorunsuz bir hamileliğin olur

Test yaptinmi canim üzülme eğer Allah nasip ettiyse bebeğin karninda olacak umutsuz olma insallah saglikli gebesindir

Malesef 3.kez kimyasal oldu.

Malesef 3.kez kimyasal oldu.

Canım akşam dan bu yana sana yazdığım mesaj aklıma geliyor benim akşam idrar kaçırmış gibi akintim oldu sonrasında sol tarafım ağrıdı kramplar girdi gibi ve pembe lekelenme oldum... Korktum üzüldüm ama kaç haftalık hamileyim bilemiyorum yurtdışında yaşıyorum doktor ölüyorum desen erken randevu vermiyor herşeye normal diyor implantasyon lekelenmesi olabilir diye şu an öyle arafta bekliyorum şiddetli kanamam olmadı o yüzden düşük değildir diye umut ediyorum
Sana psikolojiktir derken yanılmışım hislerinde hakliymissin sana ne diyipte üzüntünün gitmesini saglaya bilirim bilmiyorum Allah'ım tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım

Allah ım inşallah nasip etsin, inşallah yerleşme kanamasidir seninki insallaaaahhh. Olur mu öyle şey. Sen rahatlatmak için öyle söyledin, biliyorum. Icimin acısı geçecek yavaş yavaş ama o " ya bi daha aynisi olursa " korkusu malesef hep olacak bende. Sen de yüreğini ferah tut. Inşaallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize. Şimdi nasılsın? Devam ediyor mu lekelenme?

[

Amin canim inşallah çok sağol güzel dileklerin için agrilarim oldu yine ve doktora gittim bugün ultrasonda baktı henüz bişey göremiyorum daha erken olabilir dedi 2mm birşey görünüyor gebelik kesesi olabilir dedi ama ağrılar nedeniyle düşük ya da dış gebelik söz konusuysa anlamak için bugün kan aldılar cumartesi yine kan alıp HCG seviyesine bakacaklar yükselme normalde ileri haftalarda yine ultrasona cagiracaklar
Çok korkuyorum endişeli üzgün hissediyorum Rabbim en hayırlısını nasip etsin ama 1 yıldır hamile kalmak için uğraşıyordum eşimle çok istiyoduk

Şu an stres hiç ihtiyacın olmayan şey. Yapabiliyorsan bol bol dinlen ve şu iç. Kafanı dağıt. Biliyorum şu an çok zor bu senin için ama dene. Benim bi arkadaşım geri cekilme ve ertesi gün hapına rağmen hamile kalınca anladım ki, yiyecek lokması varsa, Allah ömür yazdıysa hiçbir şey önüne geçemiyor. Sen tedbirini al, gerisi Allah a kalmış. Kalbim dualarım seninle..

Allah'ım bin kere razı olsun canım bende tüm kalbimle senin için dua edicem bundan sonra herşey istediğin gibi olsun sıkıntı olmadan sorun olmadan en güzel mutluluklar senin olsun
Dua etmek ve beklemekten başka elimden birşey gelmiyor istemsiz üzülüyorum Rabbim neyi nasip ederse o

Ah kızlar ahhh
Allah hayırlısını versin size de bana da ne diyim başka gerçekten bilmiyorum

Amin canım hepimizin olsun o mutluluklar inşallah. Sımsıkı tutunsun minigin sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…