E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
selam arkdaşlar topiklerde arkadaşların yazdıklarını her okuduğumda üzülüyorum. :gitme: adetine 15 gün kalan arkadaşlar bile acaba hamilemiyim, hamilelik belirtilerim diye yazıyorlar. adet günü gelmeden kan testi idrar tahlili yapıp iyice morallerini bozuyorlar. :sinifsinif: tabi arkaddaşların yazdıklarını okuyunca benim moralim daha da bozuluyor. eski topiklere baktığımda kendini yiyip bitiren arkadaşlar var ve altlarındaki takvimde şu anda hamile oldukları yazıyor. ah canlarım ne kadarda kendinizi üzmüşsünüz diyorum lmaz:. umutsuzluğun olmadığı hele hele stresin hiç olmadığı bir topik açmak istedim. adet günlerimizi bekliyoruz ve ona göre birbirimizi takip edeiyoruz. opuyorumnanaktan
hadi bakalım ilk kişi benim bu akşam bekliyorum kırmızıları yarın da oalbilir :uhm: belki de hiç gelmez sırnaşık şey neyse canım artık gelirse gelecek ay gelmese on gün daha bekliycemm durum budur.
hadi bakalım ilk kişi benim bu akşam bekliyorum kırmızıları yarın da oalbilir :uhm: belki de hiç gelmez sırnaşık şey neyse canım artık gelirse gelecek ay gelmese on gün daha bekliycemm durum budur.