Gelinlik Modelleri Mutlu Sona Az kaldı İşte Crayzz11 Geliniği....

CAnim Allah mesut etsin benim sormak istediğim istediğin sac modelini internetten mı buldun yoksa yapan kuaförü tanıyor musun
Çok begendim modeli

esraaaaa bu gelinliğin üstü çok yakışmış. diğer yolladığın resimde bu kadar net belli olmuyodu

Çok güzel olacak gibi duruyor umarım gönlünüze göre olur burada paylaşırsanız sevinirim çok merak ettim :) Ne kadara mal olacak size?

öncelikle mutluluklar dilerim,

gelinliğiniz çok güzel fakat etek kısmının çok aşağıdan başlaması riskli bir seçim, bu tarz seçimler ince yapılı vücut ve uzun boy gerektirir. sizin etek kısmının daha yukarıdan başlayan ve alt kısmı kabarık bir gelinlik tercih etmeniz daha yerinde olurdu bence. tabi bu benim kişisel görüşüm

üstü tamamda altını beyenmedım gelınlıgın bana çingenelerın gıydıgı fırfırlı eteklerı anımsattı::SS

Teşekkür ederim yorumunuz ıcın zaten bıraz daha yukarıdan baslıyor denedıgım gelınlık daha uzun kısıler ıcın yapılmıs benımkı zaten dıkılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…