CANIM BENIM BENIMDE BOYUM 1.58 ZATEN DIKILEN MODELDE BIRAZDAHA YUKSEKTEN BASLIYOR GELİNLİĞİM
Çok özendiğim geliniğimin bitmese bile dikim aşamasında nasıl olduğunu paylaşmak istedim.
Yorumlarınızı açığım gelincikler....
Kilolu olduğum için üst bedeni drapeli kullandık sadece üst kısımda ince bir taş geçececk,
Eki Görüntüle 397560 Eki Görüntüle 397561 saten olarak gördüğünüz yerler fransız dantel olacak tıpkı altaki gelinilk gibi
Eki Görüntüle 397562
Bu kol takmalı çıkarmalı bor model olacak fotoğ. çekimlerinde olmayacak düğün mekanında takıp kullanacağım.
Eki Görüntüle 397563 duvak Eki Görüntüle 397564
sac modeli olarakda bunu düşünyorum nısanda da buna benzer bır model yaptırmıstım.
Eki Görüntüle 397565
Ve yorumları bekliyorum bakıp geçmek yok
anladım canım..bitince son halini de koysan yaa :) merak ettim
aman öyle böyle o gelinlikten sonra çok mutlu olda,gerisi tın
esraaaaa bu gelinliğin üstü çok yakışmış. diğer yolladığın resimde bu kadar net belli olmuyodu
CAnim Allah mesut etsin benim sormak istediğim istediğin sac modelini internetten mı buldun yoksa yapan kuaförü tanıyor musun
Çok begendim modeli
bence cok hoş olmuş gayet başarılı bi model seçimi yapmışsın cnm :)
bence cok hoş olmuş gayet başarılı bi model seçimi yapmışsın cnm :)
CAnim Allah mesut etsin benim sormak istediğim istediğin sac modelini internetten mı buldun yoksa yapan kuaförü tanıyor musun
Çok begendim modeli
çok güzel olacak gibi duruyor umarım gönlünüze göre olur burada paylaşırsanız sevinirim çok merak ettim :) ne kadara mal olacak size?
öncelikle mutluluklar dilerim,
gelinliğiniz çok güzel fakat etek kısmının çok aşağıdan başlaması riskli bir seçim, bu tarz seçimler ince yapılı vücut ve uzun boy gerektirir. sizin etek kısmının daha yukarıdan başlayan ve alt kısmı kabarık bir gelinlik tercih etmeniz daha yerinde olurdu bence. tabi bu benim kişisel görüşüm
üstü tamamda altını beyenmedım gelınlıgın bana çingenelerın gıydıgı fırfırlı eteklerı anımsattı::SS[/QUOTE
Beğenmemiş olabilirsiniz ama yorumunuz yeterince kaba!!!
Ben de beğenmedim,gelinlik gibi durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?