Gelinlik Modelleri Mutlu Sona Az kaldı İşte Crayzz11 Geliniği....

Tabiki yazmaz olurmuyum :)) makyajımı cok abartılı dusunmuyorum takma kirprik takıtırcam daha dogrusu eksık kalan yerlere ekletıcem kalıp bır kirpik olmayacak tabı :) bulent esroy demet akalın faciası olsun ıstemıyorum :))

Teşekkür ederim kızlar gerçtende zor bir süreç son 39 gün daha ayakkabım yok....Davetiye seçmem lazım çok ekık var cokkkkk

Merhaba ;

Gelinliğin yapım aşamasında belli canım tam çıkmamış ortaya
üst kısmı güzel bence nişanlığımın modelinden çok beğenerek giydim gelinlikte de aynı şekilde güzel durmuş...
alt fransız dantelini çok anlamadım resimden ama güzel olacağına emimim..
kolu dantel mi yaptırakcaksın bilmiyorum ama üstün çok sade dantel nasıl durur bilmiyorum..
duvağın güzel saç modelinde nişandaki ile aynı olmamsına dikkat et prenses yada balerin topuz yaptırabilirsin oda güzel olur.
duvağını nasıl taktıracaksın buna da karar ver alttan mı rahibe model üstten mi ? :123:

cok tesekkur ederım canım belkı dantel ust tarafda da aplıkelerle olur o daha bellı degıl aeteklerde dantel olcak yanı bır kat tul bır kat dantel seklınde duvak rahıbe yapmayacahım ama cok gerdırlmıs bır sac da dusunmuyorum daha masalı gorunsun derdım bakalım cabalıyoruz ınsaallah daha guzel sonuc cıkar ortaya

inşallah dilediğin ve hayal ettiğin gelinliğini giyersin

canım bir şey sormak istiyorum boyun kaç?
fotograflarda gelınlıgın modelı senı kısa gostermıs sankı bıraz.
neden soruyorum biliyormusun,boyu kısa olan yada bacak boyu kısa olan gelınlerde göğüs altından bollasan modeller boyu daha uzun gosterıyor.
özellikle balık model dediğimiz modeller (yani kalcadan ıtıbaren baslayan etekler) daha da kısa gösterir boyu.
mesela benim boyum 1.60. normalde bıle kalcamdan sonra baslayan bır etek giymiyorum çünü daha da üsten basık bir hal alıyorum :)
yani demem o ki; bu model yerine başka bir model seçme sansın varsa eğer bence etegien azından belinden başlayan bir model secebılırsın.
hep mutlu bır yuvan olsun işallah.

amin canım çok saol herkes için,hepimiz için herşeyin en güzeli,en hayırlısı olsun (amin)
spora devam et o zaman canım madem işe yarıyor çok iyi
madem damat bey sevmiyor straples kullan o zaman canım yaa bişey deil :) allah büyük dert vermesin de

amin canım çok saol herkes için,hepimiz için herşeyin en güzeli,en hayırlısı olsun (amin)
madem damat bey sevmiyor straples kullan o zaman canım yaa bişey deil :) allah büyük dert vermesin de

Kilolu olduğum için diyerek kendine haksızlık yapmıyor musun hayatım? Tamam biraz fazlan var ama kiloluyum demek başka birşey.
Mutluluklar dilerim ayrıca.

CANIM BENIM BENIMDE BOYUM 1.58 ZATEN DIKILEN MODELDE BIRAZDAHA YUKSEKTEN BASLIYOR GELİNLİĞİM

Kilolu olduğum için diyerek kendine haksızlık yapmıyor musun hayatım? Tamam biraz fazlan var ama kiloluyum demek başka birşey.
Mutluluklar dilerim ayrıca.

canım ne bılyım her soylenen bana kılomla ılgılıymıs gıbı gelıyor o yuzden bıraz daha hasasım galıba cok tesekkur ederım guzel dılklerın ıcın

Canımm sağol valla dogru dıyorsun tek derdımız bu olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…