merhaba canim öncelikle hayirli ugurlu olsun, gelinlik secmek gercekten cok özel ve zor bir sey.
bence fazla kilon yok,ama ben pek drape sevmiyorum.belkide gözüm su saten katlara takilmis olabilir. onlar dantel/tül olsa cok daha güzel olacak bencede...önemli olan senin icine sinmesi
mutluluklar
canım gelinliğin çok güzel olcak gerçekten çok beğendim
kilo olarak da öyle kilolu değilsin cnm hafif dolusun ve kötü görünmüyorsun
gelinliğin çok güzel cnm ama bişey demek istiyorum kol takmasan da böyle olsa sadece olmaz mı? çünkü böyle çok hoş..tabii benim fikrim yanlış anlama sakın...
saçlarına gelince cnm çok güzel yaa tam benim istediğim gibiallah mutluluğunuzu daim etsin inşallah(amin)
peki straples olmasin, fakat boyuna kadar giden bir dantel isleme olsa nasil olur? kol yerine daha güzel durabilir bence benim gelinligimde öyle.
Allah mesut etsin...:)))
kilo olayını Allah aşkına unut. kimse sıfır beden olmak zorunda değil..
bak Hürrem sultan'ın maşallahı var. ama kadınlar ona benzemek için birbirleriyle yarışıyor.
önemli olan giydiğini yakıştırabilmek, üzerinde iyi taşıyabilmek.. sana da bu gelinlik çok yakışmış:)))
Çok özendiğim geliniğimin bitmese bile dikim aşamasında nasıl olduğunu paylaşmak istedim.
Yorumlarınızı açığım gelincikler....
Kilolu olduğum için üst bedeni drapeli kullandık sadece üst kısımda ince bir taş geçececk,
Eki Görüntüle 397560 Eki Görüntüle 397561 saten olarak gördüğünüz yerler fransız dantel olacak tıpkı altaki gelinilk gibi
Eki Görüntüle 397562
Bu kol takmalı çıkarmalı bor model olacak fotoğ. çekimlerinde olmayacak düğün mekanında takıp kullanacağım.
Eki Görüntüle 397563 duvak Eki Görüntüle 397564
sac modeli olarakda bunu düşünyorum nısanda da buna benzer bır model yaptırmıstım.
Eki Görüntüle 397565
Ve yorumları bekliyorum bakıp geçmek yok
Mersa_liz sanırım bir gelin olarak duymak istediğimde buuuuu :))
tabiki zayıf olmayı bende isterim ama maalesef genetiğimzde var :)) yanı cabada harcıyorum spor ,dıyetsyen form cayları ne ararsan var bende :)) İnşallah düğünden sonra resim ekledğimdede aynı yorumları yaparsın :))
Nazik yorumun ve iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim ...
gelinlik yakismis fakat bence vücuduna göre yanlis bir secim
drapeli olmasi ve basenlere kadar ulasmasi hem kilolu gösteriyor hemde kisa boylu..
canım çok kilon yok ama gelinlik seni daha kilolu göstermiş..drapelerin göben bölgesinde enine doğru olusu sanki orayı geriyormuş gibi duruyor..naçizane fikrim..bu arada saç rengini çok begendim tenine çok yakışmış
canım yazdıklarımda inan ki çok samimiyim:)
hakikaten yakışmış...nezaketten değil yani:))
kadınlar bir el ele verebilsek, "34 ve 36 bedene HAYIR" kampanyası başlatsak da hepimiz birden şu stresten kurtulsak...
bu ne şirinlik..çok güzel bi yüzün var ve burdaki saç renginde çok güzel adı nedir bu rengin? (bu arada drapede ısrarcı olma canım drapelerin kilolu bayanların kaçınması gereken bi detay oldugunu duymuştum)
:)) Teşekkür ederim princess sac rengim küllü kumraldı, ya üff bilmiyorum ki 3 mayısda 2. provam var bakalım yenı drape calsmıs olacaklar bakıp gorucem tum detayları sızınle paylaşacagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?